Pianistka1991
Fanka BB :)
U Ciebie to juz według wszystkich możliwych aplikacji i źródeł - bezdyskusyjnieCzyli, że u mnie też drugi trymestr?
Kurczę, chyba czas w pracy powiedzieć:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U Ciebie to juz według wszystkich możliwych aplikacji i źródeł - bezdyskusyjnieCzyli, że u mnie też drugi trymestr?
Kurczę, chyba czas w pracy powiedzieć:
U mnie kibido tez wzroslo ale to co sie dzieje z moim mężem... On ma doslownie syndrom ciążowy... Zachcianki masakra libido wzrost 500% normalnie nie wiem co to będzie fo porodu...Hej dziewczynki gratuluję 2 go trymestru ja jeszcze tydzień .... weźcie mi powiedzcie gdzie się podzialo moje libido? Aż mi szkoda mojego tz [emoji6]
Zwariuje na punkcie córeczki, ,zobaczyszMój mąż już przetrawil myśl o dziewczynce widzę, do różu raczej jeszcze musi dojrzeć![]()
Macica staje się już wyczuwalnaU mnie kibido tez wzroslo ale to co sie dzieje z moim mężem... On ma doslownie syndrom ciążowy... Zachcianki masakra libido wzrost 500% normalnie nie wiem co to będzie fo porodu...
Wczoraj wieczorem zrobila mi sie taka fajna goreczka z lewej strony brzuszka.. Nawet maz ja wyczul.. Ciekawe czy to dzidziolekczekam do 2.01 z niecierpliwością.. Wczoraj kolejna przepowiednia ze bedzie corka
No mój mąż już się śmieje, że lekko mieć nie będą (on i synek)Zwariuje na punkcie córeczki, ,zobaczysz) wczoraj słyszałam opinię, że dziewczynki lepiej dogadują się z ojcami od chłopców i że potrafią "lepiej nimi sterować" [emoji48][emoji48][emoji48] cokolwiek to znaczy
![]()
My zero seksu od okolo 20 października przez plamienia...i szkoda mi tz i siebie tezHej dziewczynki gratuluję 2 go trymestru ja jeszcze tydzień .... weźcie mi powiedzcie gdzie się podzialo moje libido? Aż mi szkoda mojego tz [emoji6]
Polecam olx - więcej za mniejNo mój mąż już się śmieje, że lekko mieć nie będą (on i synek)
Mowi, ze coreczka bedzie miała taki charakterek jak mamusia i oni beda mieć przechlapane. Oprócz tego właśnie wyobraża sobie, ze coreczka bedzie tatusia
Co do ciuszków to normalnie powinni mi odciąć dostep do zalando![]()
Na 1000 procent wszystkie coreczki są coreczkami tatusiow .Mój aż do przesady szaleje za naszą a jak jej by ktoś krzywdę zrobił to nie patrzylby na nicNo mój mąż już się śmieje, że lekko mieć nie będą (on i synek)
Mowi, ze coreczka bedzie miała taki charakterek jak mamusia i oni beda mieć przechlapane. Oprócz tego właśnie wyobraża sobie, ze coreczka bedzie tatusia
Co do ciuszków to normalnie powinni mi odciąć dostep do zalando![]()
Mam podobnieU mnie z libido już troszeczkę lepiej niż na początku ciazy, bo była masakra. Ale do tej pory mam glupie wrażenie, że coś zrobimy dziecku i np. unikam pozycji z głębszą penetracją [emoji23] albo sztucznie hamuje ruchy. Wiem jak to brzmi, ale mam na tym punkcie obsesje [emoji23]