Trzymam kciukiJa mam dwóch chłopaków i teraz ma być dziewczynka ale jeszcze nie na 100% mam nadzieję że Pani Doktor sie nie pomyliła.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiJa mam dwóch chłopaków i teraz ma być dziewczynka ale jeszcze nie na 100% mam nadzieję że Pani Doktor sie nie pomyliła.
U nas też pierwsze sankiZobacz załącznik 925325
Nasze pierwsze sankibyło super
Zobacz załącznik 925328
I choinka ubrana własnoręcznie przeze mnie wczoraj przed północą![]()
No i ja oczywiście tabletek nie biore bo wiem ze apap/paracetamol na mnie nie działa a tylko to mozna... ja przed ciaza tylko ketonal zawsze i to zazwyczaj dwie tabletki na raz...Codziennie...
Ale radość [emoji7][emoji7]U nas też pierwsze sankibylo super ale mrozno
Jestem z siebie dumna
Bylam w markecie po 3 rzeczy a kolejki na 39 minut stania i kazdy z wielkim wozkiem. Podeszlam do kasy pierwszenstwa i bezposrednio kasjerce powiedzialam, ze jestem w ciazy i chce bez kolejki. Zmierzyla mnie, ale powiedziala ok. Zaraz za mna podeszla kolejna kobieta w ciazy.cala sie trzeslam i serce mi walilo jakbym klamala heheZobacz załącznik 925421
My ma szczescie 20 minut i jestesmy w gorachNo i ja oczywiście tabletek nie biore bo wiem ze apap/paracetamol na mnie nie działa a tylko to mozna... ja przed ciaza tylko ketonal zawsze i to zazwyczaj dwie tabletki na raz... Ale radość [emoji7][emoji7]
Kurcze powiem wam ze moj mlody to tak faktycznie jeszcze nie mial okazji pojezdzic na sankach...4,5roku ma ale u nas wiecznie sniegu brak [emoji849]
U mnie 16tc i +3Dziewczyny a jak u was z wagą, który tydzień i ile na plus bądź minus![]()
Jeeej, ale macie słodkich tych syneczków! [emoji7][emoji7][emoji7]U nas też pierwsze sankibylo super ale mrozno
Jestem z siebie dumna
Bylam w markecie po 3 rzeczy a kolejki na 39 minut stania i kazdy z wielkim wozkiem. Podeszlam do kasy pierwszenstwa i bezposrednio kasjerce powiedzialam, ze jestem w ciazy i chce bez kolejki. Zmierzyla mnie, ale powiedziala ok. Zaraz za mna podeszla kolejna kobieta w ciazy.cala sie trzeslam i serce mi walilo jakbym klamala heheZobacz załącznik 925421
Piekna!Choineczka ubrana [emoji41] Zobacz załącznik 925455