reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć Mamusie, takich smakow Narobilyscie swoimi obiadkami.... A ja dziś postanowilam ogarnąć się po tym swiatecznym obrzarstwie i zrobilam koktajl z dawka żelaza(buraki+owoce) W oczekiwaniu na zakwas z buraków Wasze zdrowie

Załączniki

• IMG_20181230_193035.jpg
    IMG_20181230_193035.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 73
reklama
A nie masz łupiny po swoim młodym?
Dzięki :)
Wybieramy sie chyba w styczniu po fotelik. My dostalismy (nowy) od siostry maxi cosi, ale oddalismy go jak mlody wyrosl z zalozenia nie wiedzielismy kiedy drugie dziecko i zal nam było żeby się zmarnowal.
My z naszego axida jesteśmy bardzo zadowoleni, ale ja mam malo miejsca z przodu :( boje sie, ze z brzuchem się nie wcisne. Lupina musi być w miare mala zeby mąż sie zmiescil a pozniej bedzoemy kombinować co dalej. Dobrze, ze w 8 gwoazdek potrafia cuda wyczarowac i doradzić.

Po południu odwiedzili nas moi rodzice i zobaczcie jakie są tego efekty [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] pojechaliśmy spontanicznie po wózek całą ekipą [emoji41][emoji41][emoji41] Zobacz załącznik 929150Zobacz załącznik 929151
Bardzo ładny wozeczek! :)
Kolor mi się podoba i taki malutki, zgrabniutki. Nic tylko na spacer iść. A tak serio myślałam że nowy!!!
Ja jestem do tyłu z takimi zakupami. Nie mam totalnie nic i jeszcze jakoś specjalnie się nie rozglądam.

A o co chodzi z ta lupina?
Rozumiem ze chodzi o twn maly fotelik i on sie nie daje do auta? Dlaczego?

Łupina to taka zamienna nazwa na fotelik samochodowy. Te z zestawów 3w 1 nie maja testów bezpeiczenstwa ADAC( albo przynajmniej nie słyszałam o takim czymś)

Są po prostu nie sprawdzone, a tym samym niebezpieczne w razie wypadku. Tutaj link do poczytania:
Link do: Dlaczego nie należy kupować wózka 3 w 1? - Kocham Zapinam

Oczywiście to decyzja każdej z Nas, ale moim zdaniem lepiej dołożyć do porządnego fotelika niż nakupić niepotrzebnych gadżetów dla dziecka i mamy

Bardzo ładny wozeczek! :)
Kolor mi się podoba i taki malutki, zgrabniutki. Nic tylko na spacer iść. A tak serio myślałam że nowy!!!
Ja jestem do tyłu z takimi zakupami. Nie mam totalnie nic i jeszcze jakoś specjalnie się nie rozglądam.
Ja już tak mam, że muszę mieć wszystko zaplanowane [emoji12] tak więc z tego wynikają moje wczesne zakupy [emoji39]

Łupina to taka zamienna nazwa na fotelik samochodowy. Te z zestawów 3w 1 nie maja testów bezpeiczenstwa ADAC( albo przynajmniej nie słyszałam o takim czymś)

Są po prostu nie sprawdzone, a tym samym niebezpieczne w razie wypadku. Tutaj link do poczytania:
Link do: Dlaczego nie należy kupować wózka 3 w 1? - Kocham Zapinam

Oczywiście to decyzja każdej z Nas, ale moim zdaniem lepiej dołożyć do porządnego fotelika niż nakupić niepotrzebnych gadżetów dla dziecka i mamy
Nie miałam pojęcia o czym mówicie lupina. Pierwszy raz słyszę takie określenie na fotelik. Lupina to od orzecha. :biggrin2:

reklama
Do góry