reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Nie wiem jak przygotować się do glukozy ale poniżej zalecenia do przygotowania do obciążenia glukoza. Na stronie alab też są informacje.
IMG_20190106_112617.jpeg

reklama
Mnie dziś mocno zemdliło po chlebku z ziarenkami z twarożkiem. O matko! Myślałam, że popędzę do wc ale na szczęście obyło się bez przytulania toalety.

Mnie dziś mocno zemdliło po chlebku z ziarenkami z twarożkiem. O matko! Myślałam, że popędzę do wc ale na szczęście obyło się bez przytulania toalety.

Kochana ja tez pracuje w Mc Donalds i juz na pierwszej wizycie to byl 5t6dz bylo pytanie o l4 ale musialam do konca grudnia pracowac co bylo bardzo meczace i na wizycie 4.01 juz powiedzialam ze chce isc na l4 i bez problemu dostalam teraz odpoczywamy...

Paulina ja pracuje 5 lat, a jak powiedzialam o ciazy to zostalam potraktowana ..... brak słów, poprostu. Dluga historia.
Wiec to chyba zalezy od ludzi. Bo ty pracujac tak krótko, mozesz spotkac sie z pozytywniejszymi reakcjami niz ja.....

Hej :) Dziewczyny, które badacie cukier. Jakie macie wyniki? Ja dzisiaj sobie eksperymentalnie zmierzyłam (babcia męża ma glukometr) i było tak: na czczo 86, 1h po śniadaniu (3 naleśniki z twarożkiem waniliowym + szklanka soku NFC jabłko-banan) 117, 2 h po 118. W laboratorium robiłam tydzień temu i na czczo było 90,6, a poprzednim razem 92. Jak jest u Was? Mi ginekolog powiedziała, że dieta. Mało owoców, max do południa, zero słodyczy oczywiście. Krzywej nie muszę robić. Po 20 tyg.mam zrobić.

reklama
Hej :) Dziewczyny, które badacie cukier. Jakie macie wyniki? Ja dzisiaj sobie eksperymentalnie zmierzyłam (babcia męża ma glukometr) i było tak: na czczo 86, 1h po śniadaniu (3 naleśniki z twarożkiem waniliowym + szklanka soku NFC jabłko-banan) 117, 2 h po 118. W laboratorium robiłam tydzień temu i na czczo było 90,6, a poprzednim razem 92. Jak jest u Was? Mi ginekolog powiedziała, że dieta. Mało owoców, max do południa, zero słodyczy oczywiście. Krzywej nie muszę robić. Po 20 tyg.mam zrobić.

Hej. Jak na moje oko to cukier masz bardzo ładny :) ja mam na czczo takie ładny dopiero po insulinie... Twoje wyniki dla mnie nie do zdobycia bez lekow. Także super! ;)

Do góry