ktory u Ciebie tc?Ja dziś o 15 mam wizytę. Ciekawe czy uda się podejrzeć maluszka i dowiedzieć kto tam mieszka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ktory u Ciebie tc?Ja dziś o 15 mam wizytę. Ciekawe czy uda się podejrzeć maluszka i dowiedzieć kto tam mieszka![]()
17+6ktory u Ciebie tc?
trzymam kciuki wobec tego aby malenstwo sie ladnie pokazalo
Dziękuje. Jakby co to kolejna szansa 5 marca na połówkowychtrzymam kciuki wobec tego aby malenstwo sie ladnie pokazalo![]()
Wszystko zależy od tego jak się dzidziolek ułoży [emoji4] Ja o dziewczynce usłyszałam pierwszy raz w 15+1 już. Na połówkowych się tylko potwierdziła
Na prenatalnych lekarz pokusił się o stwierdzenie ale to był 13 tydzień więc za bardzo się nie przywiązujęWszystko zależy od tego jak się dzidziolek ułoży [emoji4] Ja o dziewczynce usłyszałam pierwszy raz w 15+1 już. Na połówkowych się tylko potwierdziła
Ja dziś o 15 mam wizytę. Ciekawe czy uda się podejrzeć maluszka i dowiedzieć kto tam mieszka![]()
Na pewno będzie dobrze. O której godzinie masz? Będę trzymać kciuki. Ja jestem już trochę spokojniejsza bo czuję ruchy. Mam też detektor jakby co. Ale przed połówkowymi na pewno będzie stres.Trzymam kciuki! Ja jutro prenatalne i w nocy już mi się włączył tryb myślenia i zamartwiania i nie mogłam już spac.
Na pewno będzie dobrze. O której godzinie masz? Będę trzymać kciuki. Ja jestem już trochę spokojniejsza bo czuję ruchy. Mam też detektor jakby co. Ale przed połówkowymi na pewno będzie stres.
No najgorsze to czekanie. Ja mam na 15 a i tak wejdę pewnie koło 16 albo później. Na połówkowe też chciałabym iść z mężem ale nie wiem czy będzie miał kto z córką zostać.Dopiero na 17:40. Chciałam żeby mój M. mógł iść i zobaczyć maluszka, a opiekę mamy dla małych dopiero po 16, wiec musiałam umawiać wizytę tak późno. Oszaleje do tego czasu [emoji23]