Jeszcze troszke i będziemy wiedziec kto zamieszkal u was
doczekac sie nie mogę. Czekam jak na wlasne haha
Ciekawe co u @Wiktorka88 O. Wyszlo ze szpitala? Jak sie czują?
Ciekawe co u @Wiktorka88 O. Wyszlo ze szpitala? Jak sie czują?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja rodzę w piątek ;-)Kukam na liste to jeszcze czekamy na porody: @raz_dwa_trzy, @Fanka Kadry z tego co kojarze urodzila przed 30tc?? Ciekawe jak sie czuja bo tez zniknela, następnie @aga6, @nata$za88, @Sliim i @agrafka07.
Ciekawe te co u @Baffi26.
po krotce to pisała chyba ze chce odpoczac od tematu starań...no i nie wie sama kiedy i czy w ogole wroci, konto usunęła wiec jak cos to wroci ale na nowym koncie.A wiecie czemu odeszła?
Mam nadzieję że wróci z zdwojoną siłą lub już z brzuszkiem. Bardzo mocno jej kibicuję.po krotce to pisała chyba ze chce odpoczac od tematu starań...no i nie wie sama kiedy i czy w ogole wroci, konto usunęła wiec jak cos to wroci ale na nowym koncie.
hahhaha jak sobie przypomne jak ja musialam was draznic tą iloscia testowJa mam teraz USG w środę i jedyne o czym mogę tylko myśleć czy dalej jest wszystko dobrze. A czy chłopak czy dziewczyna jakoś w tym momencie to nieistotna sprawamoże po środowej wizycie inaczej na to spojrzeć bo za tydzień też prenatalne, ale póki co czekam na wizytę za dwa dni.a
Rany malina ale ta twoja ciążą szybko ki zleciałanaprawdę pamiętam jak dziś ten szał testowania i tą twoją betę i pierwsze wizyty a tu końcówka już [emoji7]