ale czadJa rodzę w piątek ;-)
Sliim już urodziła niedawno, chyba 10.02 a Natasza i Agrafka czekają ;-)
Wobec tego powodzenia! trzymam kciuki za ciebie i malenstwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ale czadJa rodzę w piątek ;-)
Sliim już urodziła niedawno, chyba 10.02 a Natasza i Agrafka czekają ;-)
nie wiem czy czasem @martoosia04 nie ma praw moderatorskich i do tego wątku.Szkoda ze Gosia odeszla z forum...mnie nie ma nawet na tej liście [emoji53] a nawet nie da sie dodać [emoji53]
nie wiem czy czasem @martoosia04 nie ma praw moderatorskich i do tego wątku.
nie wiem jak to teraz dziala. kiedys bylo sie moderatorem tylko danego watku. ale sprawdz.Chyba jako moderator mogę poprawiać wszystkie wątki.
Oj tam jak weszło to musi wyjść [emoji23]hahhaha jak sobie przypomne jak ja musialam was draznic tą iloscia testow [emoji14]
to fakt lada moment i bede tulic Filipka. tylko najpierw musze tego klopsa jakos z siebie wydostac![]()
tylko wchodzilo z przyjemnoscia. a rzadko kiedy wychodzi z przyjemnosciaOj tam jak weszło to musi wyjść [emoji23]

tylko wchodzilo z przyjemnoscia. a rzadko kiedy wychodzi z przyjemnoscia![]()
ja sie staram o tym nie myslec. mialam oxy i mialam caly czas bole krzyzowe.. chyba gorzej byc nie moze?Otóż to! [emoji23] ja jak pomyśle, jak bardzo bolały mnie skurcze przy drugim porodzie to już sie boje jakie natężenie bedzie przy trzecim [emoji33]
dalabys rade kochana bo wiesz ze musisz nie masz wyjscia.Hahaha ja miałam pierwsze malutkie skurcze jak przygotowywali mnie do CC i byłam podłączona pod ktg to już się zwijalam z bólu, nie wyobrażam sobie tych prawdziwych porodowych [emoji23]