reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
Moja tak robi już jakieś 3 tygodnie i nadal nie ruszyła :no: Obawiam się, że u nas jednak raczkowania nie będzie, bo jak jest na czworakach i się tak buja i nagle postanowi pójść to kładzie się na brzuch i od razu pełza :-D

Dziewczyny bedą raczkować napewno, moja też tak robiła. Najpierw się bujała, potem czołgała do tyłu ,a teraz kica do tyłu jak zajączek - czekamy tylko jak zacznie do przodu:-)

wsadzilismy tristana do porzyczonego na pare dni chodzika zebym sprawdzila co i jak a on nei chce nawet chwili w nim posiedziec .
teraz na topie mamy bieganie :-D:-Doczywiscie za raczki i znowu zaczyna sie odwarzniej puszczac , pewnei znowu do nastepnego guza:-(

Piotruś już sam wstaje w łóżeczku, a dziś postawił kilka niepewnych kroczków trzymając się barierki łóżeczka :-)

malaga gratulacje dla Piotrusia :tak:

Wiktoria od wczoraj pięknie umie tańczyć na siedząco ;-) pokazałam jej raz, a ona od razu załapała. Śmiesznie to wygląda.

reklama
Dziękujemy :-) Wiktoria już dawno opanowała umiejętności, które Piotruś teraz zdobywa ;-):-)

Martwi mnie tylko to, że mały nie chce raczkować, nawet tej pozycji na czworkaka nie załapał, od razu podnosi dupcię, prostuje nogi, wspina się do stania i leci na buzię, albo przewala się na plecki..

Za to bardzo ładnie chodzi trzymany już za rączki, nie pod paszki :tak:

Do góry