Agnieszka95
Fanka BB :)
Mi wedluf oatatniej miesiaczki tez 13.11Witam i ja
Termin 13.11.2019r. Ciąża druga, w domu 5,5-letnia Córka.
Dziś pęcherzyk 3,4 mm.
Następne Usg 05.04.2019r.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mi wedluf oatatniej miesiaczki tez 13.11Witam i ja
Termin 13.11.2019r. Ciąża druga, w domu 5,5-letnia Córka.
Dziś pęcherzyk 3,4 mm.
Następne Usg 05.04.2019r.
Ojoj to duzooo za jedną wizytę, ale czego się nie robi dla naszych malenstwJa tez mam opieke medyczna z zakladu pracy wiec wszystkich ginekologow z lux medu medicover itp mam za darmo, ale ze jestem po in vitro to jezdze do kliniki gdzie place 350zl za kazda wizyte [emoji85]My trzymamy za Ciebie... [emoji3590][emoji3590]Powodzenia, bedzie dobrze [emoji3590]
Ja na czas ciąży rezygnuje z kawy normalnej i pije tylko zbożowaDziewczyny a pijecie kawę?? Ja nie umiem zrezygnować z małej kawy z mlekiem a Wy jak ?
Dzisiaj się dowiedziałaHejcórka już wie?
![]()
Gratulacje, super wiadomość [emoji7] niech malenstwo zdrowo rośnieJest serduszkotrochę wolno bije, ale to 6+1 więc lekarz mówi, że się rozkręci
teraz czekam na wasze usg
![]()
Dzięki dziewczyny za wsparcie![]()
Super [emoji3526]Jest serduszkotrochę wolno bije, ale to 6+1 więc lekarz mówi, że się rozkręci
teraz czekam na wasze usg
![]()
Dzięki dziewczyny za wsparcie![]()
To superAle mówi, że się cieszy![]()