starajaca2018
Fanka BB :)
A jakiego żelu używałas?Ja mam do odstąpienia ten żel! Użyłam tylko 1,5 ml z całej tubki. Wciaz z ważna data przydatności. Ja zaszłam zaraz po jego użyciu, a staraliśmy sie pol roku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakiego żelu używałas?Ja mam do odstąpienia ten żel! Użyłam tylko 1,5 ml z całej tubki. Wciaz z ważna data przydatności. Ja zaszłam zaraz po jego użyciu, a staraliśmy sie pol roku.
Martoosi chyba chodzi o ten conceive plusA jakiego żelu używałas?
Czyli @ przypada Ci na sobotę? Ja mam termin sobota / niedziela.sprawdziłam. 5 dni do @
Czyli @ przypada Ci na sobotę? Ja mam termin sobota / niedziela.
Hej. Niewiem czy jeszcze ktos mnie tu pamieta ale u mnie dalej brak ciazy. Obecnie zaczol sie 20cykl i trace juz nadzieje ze sie uda. Jest tu ktos z starszych staraczek?
Tak conceive używałam.
W ciągu 15 min od zastosowania powinien odbyć się stosunek. Wg mnie z aplikatorem są wygodniejsze, bo aplikujesz konkretną tubeczke i wywalaszA zaznaczenie ma czy z aplikatorem czy w tubie?
Bo z tego co wyczytałam ten z aplikatorem trzeba po zastosowaniu odczekać trochę.
W ciągu 15 min od zastosowania powinien odbyć się stosunek. Wg mnie z aplikatorem są wygodniejsze, bo aplikujesz konkretną tubeczke i wywalasz![]()