reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Sluchjcie, Czy Ktoras Z Was Uzywala Kosmetykow Bubchen?dobre Sa?bo Pani W Sklepie Mi Je Tak Zachwalala I Nie Wiem Czy Tylko Po To,zebym Sie Skusila Czy Naprawde Sa Dobre!?!?!?
Moja Misia Ma Sucha Skore I Podobno Te Akurat Kosmetyki Sa Bardzo Dobre Na Taki Rodzaj Skory!

Nie słyszałam, my uzywamy od początku serię z Nivea, do kapania balsam, a tuż po oliwkę.

reklama
U nas jonhsonn lawendowy się nie sprawadził, mały miał wysuszoną skórę, ja ostatnio odkryłam kosmetyki AS ze schleckera, najpierw babcia przywiozła z Niemiec a teraz nam pod nosem otworzyli:happy:
A bubchen też mieliśmy z niemiec i nawet OK, zwłaszcza kremiki, ale polskich nie próbowałam
Bernadetka a w czwartek do gazety Dziennik dodają płyty z serii akademia rozwoju malucha, był już Mozart, Bach a w ten czw bedzie Vivaldi i to za chyba 6 czy 7 zł każda. Jakość super, całość trwa ok 70 min w twardym opakowaniu, wykonane przez światowe orkiestry ( nie jakieś tam przeróbki ) my kupiliśmy i przed snem REWELACJA:szok::szok::szok:

U nas jonhsonn lawendowy się nie sprawadził, mały miał wysuszoną skórę, ja ostatnio odkryłam kosmetyki AS ze schleckera, najpierw babcia przywiozła z Niemiec a teraz nam pod nosem otworzyli:happy:
A bubchen też mieliśmy z niemiec i nawet OK, zwłaszcza kremiki, ale polskich nie próbowałam
Bernadetka a w czwartek do gazety Dziennik dodają płyty z serii akademia rozwoju malucha, był już Mozart, Bach a w ten czw bedzie Vivaldi i to za chyba 6 czy 7 zł każda. Jakość super, całość trwa ok 70 min w twardym opakowaniu, wykonane przez światowe orkiestry ( nie jakieś tam przeróbki ) my kupiliśmy i przed snem REWELACJA:szok::szok::szok:

My mamy z serii Motzarta i jest rewelacyjny. To super, że jestescie zadoolenie z piosenek na dobranoc, powiem szczerze, że najbardziej z tych wszystkim płytek własnie na tą czekam.;-):-D

Ostatnio rozmawiałyśmy o nocnikach i tak jak pisałam sama nie wiedziałam/nie wiem co o tym myśleć :sorry2: Ale byłam w sklepie i przechodziłam koło nocników i pod wpływem impulsu stwierdziłam, że co mi szkodzi kupić, przecież nie musimy go jeszcze używać, a stać sobie może, najwyżej spróbujemy córencje z nim powoli oswajać, ale nie będziemy do niczego zmuszać jeśli to nie czas na to. Kupiłam jakiś taki Disneya z pozytywką (tandetną jak dla mnie :confused2:gra Lambadę...a fe :eek::cool2:). Posadziłam ostatnio na niego młodą i pierwszą chwilę było ok, ale zaraz potem się rozryczala. Po prostu boi się go, więc nie ma sensu na razie i odstawiłam go. Biedna musiała łapać równowagę by dobrze na nim siedzieć :-D Robimy zatem przerwę i za jakiś tam bliżej nieokreślony czas znowu ją posadzimy i będzie obserwować reakcję :tak:

my znocnikiem jeszcze poczekamy, może w przyszłym roku zaczniemy się oswajać:-) a już wymyśliłam co Wice kupimy jeszcze na gwiazdke i wycziłam na allegro taki mały basenik, i nam sie przyda i do rodziców na działkę i nad morze, no i jeszcze elmo. Właśnie czekam na przesyłkę, tylko obawiam się że to będzie na 15 minut zabawka, ale zobaczymy.

reklama
Do góry