reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny które były już w ciąży: czy mialyscie na początku mega zgagę? No tak pali że poradzić sobie nie mogę :D ale może to od kawy/slodyczy... na test nie mam odwagi bo dopiero 1 dzien spóźnienia. Ciekawa jestem jak często zgaga na początku ciazy się zdarza, bo tak normalnie to ja mam ją bardzo rzadko ;)

reklama
Balbinka Ja mialam z Michalem cala ciaze:) na poczatku tego nie laczylam ze soba. Teraz tez mam ;) a dzis mnie zaczely sutki swedziec

ja nie miałam nigdy zgagi ani teraz nie mam ani w pierwszej ciązy. za to latałam do łazienki siku non stop i zapracia mega miałam.
cycki mnie bolą a w pierwszej ciazy to mnie jeszcze sutki bardzo piekły.
ja ślecze od kilku godzin pisze planpracy na maj do pracy, cholera mnie weźmie, zaraz nad tym zasne.

ja nie miałam nigdy zgagi ani teraz nie mam ani w pierwszej ciązy. za to latałam do łazienki siku non stop i zapracia mega miałam.

ja ślecze od kilku godzin pisze planpracy na maj do pracy, cholera mnie weźmie, zaraz nad tym zasne.
Haha siku to ja biegam cale życie non stop i zaparcia tez mam :D może ja całe życie w ciąży jestem :D

reklama
Ah co ja pisze [emoji23][emoji23] ja to test robię dzień przed spodziewana ‍♀[emoji23]
W zeszłym miesiącu byłam nastawiona na ciążę i zrobiłam test w dniu @ i się spoznila 2 dni :( kurde tak mnie ten test korci zwłaszcza ze w domu leży :D ale.... w 21 dniu cyklu progesteron mi dość niski wyszedł i jakoś wątpie czy może być ciaza przy takim wyniku

Do góry