młoda1994
Fanka BB :)
Jest krecha. Powtórz test i powinna wyjść kreska ciemniejsza. Po cichu gratuluję. [emoji173]Zrobiłam dzisiaj rano test....czy tylko ja widzę tam kreche?! @ mam 7.05 jestem 11 dpoZobacz załącznik 968668
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jest krecha. Powtórz test i powinna wyjść kreska ciemniejsza. Po cichu gratuluję. [emoji173]Zrobiłam dzisiaj rano test....czy tylko ja widzę tam kreche?! @ mam 7.05 jestem 11 dpoZobacz załącznik 968668
Ja w lutym tego roku poroniłam samoistnie...w 9 tygodniu.... nie znam przyczyny....od kwietnia zaczęliśmy starania,po konsultacji z moim ginekologiem. Dziś robiłam testHej ja planuje zacząć starania w 2020 dopiero ale chętnie dołączę jeśli mogę, myślę o tym intensywnie bo dość długo staraliśmy się o drugie dziecko, bardzo chciałabym mieć trojeczke i mam nadzieję że nie będę musiała aż tak długo się starać. Mam na imię Żaneta mam 28 lat dwóch synów 8 lat i drugi 4 miesiące. Mam endometrioze problemy z różnymi nawracajacymi cystami. W pierwszą ciaze zaszlam w 1 cyklu o druga staraliśmy się prawie rok i udało się po zastosowaniu stymulacji CLO z monitoringiem cyklu. Trzymam kciuki za Was za 2019 rok.
Może się wydawać dziwne że chciałabym tak szybko 3 dziecko jednak między synami jest duża różnica wieku i chciałabym żeby dwa maluchy miały raźniej niż mój straszak który "chował" się ze staruszkami
Pozdrawiam
Jest krecha. Powtórz test i powinna wyjść kreska ciemniejsza. Po cichu gratuluję. [emoji173]
Jak długie masz cykle? Ja @ mam mieć 10go lub 11go maja więc jeszcze trochę... w sumie nie czuje jakby się udało chociaż staraliśmy się sumiennie... chyba będę testować 8go. Przy pierwszej ciąży testowałam przed @ Ale wtedy czułam że się udało![]()
Właśnie nie wiem na ulotce pisze ze nie można albo tylko po konsultacji z lekarzemNospe chyba można. Czytałam że niektóre dziewczyny biorą 3x1 nawet, więc jedna chyba nie zaszkodzi.