reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

reklama
Przynajmniej piersi rosną :D Ja mam teraz w końcu ładne, pełniejsze. Bo po ciąży i karmieniu, które skończyło się wcale nie tak dawno to były flaki : c

Ja mam nabezmiale cycki. Kupiłam nospe bo mnie brzuch pobolewa w nocy i niepotrzebnie wydalam 10zl bo na ulotce piszą że nie wolno. Mogłam apap lepiej kupić.

Hej ja planuje zacząć starania w 2020 dopiero ale chętnie dołączę jeśli mogę, myślę o tym intensywnie bo dość długo staraliśmy się o drugie dziecko, bardzo chciałabym mieć trojeczke i mam nadzieję że nie będę musiała aż tak długo się starać. Mam na imię Żaneta mam 28 lat dwóch synów 8 lat i drugi 4 miesiące. Mam endometrioze problemy z różnymi nawracajacymi cystami. W pierwszą ciaze zaszlam w 1 cyklu o druga staraliśmy się prawie rok i udało się po zastosowaniu stymulacji CLO z monitoringiem cyklu. Trzymam kciuki za Was za 2019 rok.
Może się wydawać dziwne że chciałabym tak szybko 3 dziecko jednak między synami jest duża różnica wieku i chciałabym żeby dwa maluchy miały raźniej niż mój straszak który "chował" się ze staruszkami :)
Pozdrawiam
Ja w lutym tego roku poroniłam samoistnie...w 9 tygodniu.... nie znam przyczyny....od kwietnia zaczęliśmy starania,po konsultacji z moim ginekologiem. Dziś robiłam test
I albo świruje, albo widzę tam słabą jredkey?

Załączniki

• received_313780599304472.jpeg
    received_313780599304472.jpeg
    48,4 KB · Wyświetleń: 112
Jak długie masz cykle? Ja @ mam mieć 10go lub 11go maja więc jeszcze trochę... w sumie nie czuje jakby się udało chociaż staraliśmy się sumiennie... chyba będę testować 8go. Przy pierwszej ciąży testowałam przed @ Ale wtedy czułam że się udało:)

Cykle mam zazwyczaj 26-28 dni . Myśle ze zatestuje w piątek

reklama
Do góry