reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny chyba już pytałam, ale zapytam jeszcze raz, jak szybko dostaliście miesiączkę po ciąży biochemicznej?
Lekarz mówił mi że to plamienie od razu powinno przejść w okres w ciągu kilku dni. Jak to u Was było?

reklama
@Mustbe ciężko powiedzieć. Możesz powtórzyć jeszcze betę. Ja miałam 11.9 na drugi dzień 5,3 dzień później jeszcze nie było okresu, a 4 dnia już dostałam z rana. To jednak po 4 dniach,a nie po3

Ja w piątek miałam betę 54,1 w poniedziałek już tylko 19 a w czwartek dostałam krwawienie.

Mogę się chwalić :)
Tyle, że i tak się martwię, nie wiem czy tygodnie są liczone tutaj od owulacji? Czyli wiek ciąży? Bo wtedy byłoby fajnie, ale jak od ostatniej miesiączki to nie bardzo !

Załączniki

• Przechwytywanie1.PNG
    Przechwytywanie1.PNG
    12,3 KB · Wyświetleń: 94
Kiedy powinnaś dostać miesiączkę?
Wg mnie bardzo dobrze wyszło ciesz się Kochana:)

Tyle, że i tak się martwię, nie wiem czy tygodnie są liczone tutaj od owulacji? Czyli wiek ciąży? Bo wtedy byłoby fajnie, ale jak od ostatniej miesiączki to nie bardzo !

Ile Ci się spóźnia? Ja poszłam tydzień po @ na betę i miałam 1000 [emoji4] A wszystko jest ok.

No i gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

reklama
Idź za dwa dni powtórz, najważniejsze czy dobrze rosnie bo może trochę późniejsza ciąża byc niz myślałaś. Trzymam kciuki [emoji173]

Do góry