Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Js mialam w ciąży non stop bole glowy i to straszne. Woda z cytryna w dużych ilościach pomagała.Wypiłam i położyłam się będę czekać na efekt. Ewentualnie paracetamol wezmę, od paru dni mnie boli głowa. Ciśnienie mam w normie ale mimo to ból niesamowity. Dziękuję![]()
Mi też dopiero Apap pomógł.Ja jak tylko boli mnie głowa to biore apap. Bez niego nie daje rady. Woda i odpoczynek nie pomagają na moje bóle.
Ja właśnie dużo wody piję z cytryną również ale nic nie pomaga od tych 3 dni. Zmierzyłam ciśnienie to 139/70 to już mam powód.Js mialam w ciąży non stop bole glowy i to straszne. Woda z cytryna w dużych ilościach pomagała.
No ciśnienie na granicy. Kontroluj czy nie skacze bardziejJa właśnie dużo wody piję z cytryną również ale nic nie pomaga od tych 3 dni. Zmierzyłam ciśnienie to 139/70 to już mam powód.
Jak się nie stresuje to nie skacze, po wczorajszej rozmowie z moim nie wiem jak to nawet nazwać byłym mężem, który mnie zwyzywał byłam zestresowana. W nocy źle spałam więc pewnie nerwy. A wcześniej 120/60 góra 125/70. Zapisuje sobie ciśnieniaNo ciśnienie na granicy. Kontroluj czy nie skacze bardziej
Mi pomaga wysmarowanie czoła,skronii amolem. Ulga natychmiastowa [emoji6] a jak nie pomaga to Apap albo paracetamol.Wypiłam i położyłam się będę czekać na efekt. Ewentualnie paracetamol wezmę, od paru dni mnie boli głowa. Ciśnienie mam w normie ale mimo to ból niesamowity. Dziękuję![]()
Dziękuję za rady, dzisiaj już trochę lepiej ale nic miałam nieprzespana tak jak czułam. Ciśnienie było w normie a głowę mi rozsadzało. Na domiar wszystkiego zaczął padać śniegMi pomaga wysmarowanie czoła,skronii amolem. Ulga natychmiastowa [emoji6] a jak nie pomaga to Apap albo paracetamol.
Dziękuję za rady, dzisiaj już trochę lepiej ale nic miałam nieprzespana tak jak czułam. Ciśnienie było w normie a głowę mi rozsadzało. Na domiar wszystkiego zaczął padać śnieg![]()