AsiaIN
Fanka BB :)
Ja Tobie rowniezSuper to duża szansa jest u Ciebie na bliźniaki.
Życzę Ci tego z całego serca kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Tobie rowniezSuper to duża szansa jest u Ciebie na bliźniaki.
Życzę Ci tego z całego serca kochana
Ja Tobie rowniez![]()
Dziekuje moja imienniczko jak widzeTo jednak stanęło na podwójnej ovuheh oby faktycznie to była podwójna. Ale pamiętaj ze możesz isc level wyżej. Ostatnio w Polsce urodZily się szescioracZki
pobij rekord
![]()
No to nic nam nie pozostaje jak trzymać kciukiDziekuje moja imienniczko jak widzePowiem Ci, ze taka dwojeczka naraz bylaby akurat
![]()
![]()
Kurczę... mam te testy i wyszło mi też 2 razy owu. Ale u mnie to pewnie jakieś zaburzenia hormonalne. W 17dc kreska testową ciemniejsza od kontrolnej A w 22dc obie tego samego koloru. 5 dni roznicy
5 A jeśli wytrzymam to 6. No jeśli małpa nie przyjdzieAdzik a kiedy robisz ciazowy?