A
aneczka1508
Gość
A jak Wasza waga ? U mnie było cały czas w normie ale w 14 tygodniu, w tydzien nagle skoczyło 1.5kg do przodu. Co prawda nie mam już mdłości i jem więcej ale tak nagle w tydzień 1.5kg mnie zdziwiło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nie póki co bilans wchodzi na 0, ale to 13 tydzień, więc wszystko przede mną.A jak Wasza waga ? U mnie było cały czas w normie ale w 14 tygodniu, w tydzien nagle skoczyło 1.5kg do przodu. Co prawda nie mam już mdłości i jem więcej ale tak nagle w tydzień 1.5kg mnie zdziwiło.
Ja już od 2-3 tygodni w ciuchach ciążowych bo nie mieszcze sie w swoje, a to 13 tydzień |
A jak Wasza waga ? U mnie było cały czas w normie ale w 14 tygodniu, w tydzien nagle skoczyło 1.5kg do przodu. Co prawda nie mam już mdłości i jem więcej ale tak nagle w tydzień 1.5kg mnie zdziwiło.
Cześć dziewczyny! Czytam Was od praktycznie samego początku, ale jakoś się nie odzywałam...
Termin mam na 6.01, na ostatniej wizycie waga pokazywała mi -3,6 kg, w piątek kolejna, ciekawe czy nadal spada czy już idzie do przodu. Mam słaby apetyt, jem w zasadzie owoce [emoji14] Od mięsa mnie odrzuca, kawa mi nie smakuje od kilku dni.
Trzymam za Was wszystkie kciuki. Ja się narazie bardziej martwię niż cieszę i jeszcze to chyba do mnie nie docierapoza tym mieszkam w obcym mieście i nie mam tu za bardzo żadnej bratniej duszy, może to ta kwestia że nie ma z kim pogadać, ehh...