Smerfetka94
Fanka BB :)
Wiem wiem, tak jakos samopoczucie spadlo, samo..Nie trać humoru póki nic nie masz pewności![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem wiem, tak jakos samopoczucie spadlo, samo..Nie trać humoru póki nic nie masz pewności![]()
Na pewno jest jeden żołnierz, który dojdzie do celuNo u mnie też jeszcze bladziaki, myślę że będzie dziś lub jutro ovu. Mam pierwszy cykl wypisz wymaluj identyczny jak poprzedni więc jestem pełna nadzieji, chociaż ten mój mąż ma mało tych plemniczkow. ;( ale mam nadzieję.
Głowa do góry, czekamy na dobre wieści, to od razu humor się polepszyWiem wiem, tak jakos samopoczucie spadlo, samo..
Ale to ta sama kreska ktora widziałam wczoraj. Jakos dwie minuty po zrobionym tescieTest po 5 minutach już nie jest ważny ,więc nie można się nim sugerować ,ale zrobiłaś bete pewnie zaraz będą wyniki więc będziesz wiedzieć
Niektorym dziewczynom test pokazywal pozytywa kilka dni przed.Smerfetka, po pierwsze to 4 dni do @ to praktycznie zaden Ci nie pokaze, mi 2 dni przed pokazywal test z rossmanna, uwazam ze jest super.
Beta moze Ci pokazac, a wyniki kiedy?