Ja też mam ciężki dzień .. ledwo wstałam z łóżka, mam fatalny humor i ciężko mi się w pracy skupic.. chodzę już jakbym miała brzuch, ciekzo mi wstać z krzesła. No masakra jakaś [emoji14] mam wrażenie już każdy wie o ciąży patrząc na to jak mi bębęn wywaliło.. a do tego mam same wątpliwości jak poradzę sobie z dwójką dzieci i czy nie lepiej było się jeszcze z tym wstrzymać. No to się wyżaliłam [emoji14]Ja mam dzisiaj mega ciężki dzień... czuje się po prostu fatalniewszystko mnie boli, najchętniej bym spać poszła
![]()
reklama
Sharmii
Zaciekawiona BB
Ty myślisz że nie chce jeść czegoś innego? Haha... dobre żarty. Muszę uważać bo choć nie jestem jakoś mega gruba to jednak z tych z ciężkimi kośćmi i nie chcę z dużo przytyć w ciąży, ani też nabawić się cukrzycy ciążowe czy innych problemów. Wieczory są najgorsze wtedy się włącza tryb posiadania i dogadzania sobie. Ale staram się być silna.Szczesciara za mną cały czas chodzi pizza... Nie się że to spowoduje przyrost masy.
Kinderka88
Fanka BB :)
Ja też mam ciężki dzień .. ledwo wstałam z łóżka, mam fatalny humor i ciężko mi się w pracy skupic.. chodzę już jakbym miała brzuch, ciekzo mi wstać z krzesła. No masakra jakaś [emoji14] mam wrażenie już każdy wie o ciąży patrząc na to jak mi bębęn wywaliło.. a do tego mam same wątpliwości jak poradzę sobie z dwójką dzieci i czy nie lepiej było się jeszcze z tym wstrzymać. No to się wyżaliłam [emoji14]
Kurczę mi tez wywaliło brzuch ale dziwne w poprzedniej ciąży dopiero w 3 miesiącu było coś widać a teraz masakra:/
Tez mam wrażenie ze wszyscy dziwnie patrzą na mnie.
@Dmalw jak u Ciebie?
Sharmii
Zaciekawiona BB
Oooo... Ja też mam ciężko dzisiaj zero humoru, i spanie mnie dręczy, poprostu dramat i to sikanie co 5 minut, a u mnie w pracy nikt nie wie więc ciężko się kamuflować.Ja też mam ciężki dzień .. ledwo wstałam z łóżka, mam fatalny humor i ciężko mi się w pracy skupic.. chodzę już jakbym miała brzuch, ciekzo mi wstać z krzesła. No masakra jakaś [emoji14] mam wrażenie już każdy wie o ciąży patrząc na to jak mi bębęn wywaliło.. a do tego mam same wątpliwości jak poradzę sobie z dwójką dzieci i czy nie lepiej było się jeszcze z tym wstrzymać. No to się wyżaliłam [emoji14]
Marta200x
Ja mam dokladnie to samo.a w jakim wieku masz pocieche?Ja też mam ciężki dzień .. ledwo wstałam z łóżka, mam fatalny humor i ciężko mi się w pracy skupic.. chodzę już jakbym miała brzuch, ciekzo mi wstać z krzesła. No masakra jakaś [emoji14] mam wrażenie już każdy wie o ciąży patrząc na to jak mi bębęn wywaliło.. a do tego mam same wątpliwości jak poradzę sobie z dwójką dzieci i czy nie lepiej było się jeszcze z tym wstrzymać. No to się wyżaliłam [emoji14]
Ja martwie sie czy podziele uwage na dwojke ,bo corka jest bardzo zazdrosna I wymagajaca. A zaczyna sie jej od wrzesnia szkola wiec wiadomo ze bedzie potrzebowala duuuzo uwagi bo to taki przeskok z zerowki przedszkolnej do szkoly.
Kinderka88
5+4 TC [emoji28]Zobacz załącznik 998866
O kurde niezłe widać [emoji3]
Skończył 3 latka. Jest bardzo grzecznym i bezproblemowym dzieckiem,ale mimo wszystko wiem,że to będzie dla niego trudne.Ja mam dokladnie to samo.a w jakim wieku masz pocieche?
Ja martwie sie czy podziele uwage na dwojke ,bo corka jest bardzo zazdrosna I wymagajaca. A zaczyna sie jej od wrzesnia szkola wiec wiadomo ze bedzie potrzebowala duuuzo uwagi bo to taki przeskok z zerowki przedszkolnej do szkoly.
reklama
I jak ja mam ten bebzol kryć [emoji848][emoji848]O kurde niezłe widać [emoji3]