reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Kamilko, no to dobrze, ze wszystko sie udalo w ten wspanialy dzien i jeszcze raz wszystkiego naj na nowej drodze zycia.:-) Ja mialam slub w lipcu i z checia jeszcze raz bym go przezyla.:-)

Agnieszko, udało Ci się zarezerwować tego Sylwestra??

A mnie dalej glowa boli, mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej z ciśnieniem, bo do pracy muszę iść.

Ja mam wizytę i USG w najbliższą środę i też mam ogromną nadzieję, że poznamy już płeć dziecka i, że wszystko będzie w porządku!

Dobrej nocy wszystkim majóweczkom życzę i udanego nadchodzącego tygodnia!

Ale miałam nadrabiania!
Nie miałam za bardzo czasu żeby popisac sobie z Wami, mielismy gości, pogrzeb i jeszcze ciche dni z mężem, także jakaś taka rozwalona jestem.

Kamilko cieszę sie że wszystko sie udało i ułożyło po twojej myśli, teraz czekamy na druga panne młoą za 3 tygodnie.
Ja wizytę mam dopiero 20 grudnia, tuż przed świętami i lekarz powiedział że bez problemu powinien ustaliś już płeć.:-)

Witam z samego poniedziałkowego ranka :) Kamilko, jeszce raz, wszystkiego najlepszego :)
ja idę do gina w piątek 14.12. to już 19 tydzień, więc mam nadzieję, ze będzie USG i bedzie płeć :):):) bo już nie mogę się doczekać...

Witam:-)Ja juz od rana mam podniesione cisnienie przez moojego:sorry:poszedl na poczte po papier szary do pakowania i maial wziasc druczek do wyplenienia a ze papieru nie bylo i to i druczku nie wzial do przesylek:wściekła/y:i teraz ja bede na poczcie wypisywac a tam jest tak goraco ciasno i Vanesska zawsze tam placze mi....nie przepuszczaja bez kolejek:no:
No i dzis mialam sen.......snilo mi sie ze bylam na usg i bede miala synka:tak::-)

Mam nadzieje ze poznacie plec na najblizszych wizytach choc to wcale nie jest takie pewne.....U nas z Vanesska do konca byla nie wiadoma:happy:

Czesc Dziewczyny :-)
A wiec podsumowujac wizyty u gina w tym tygodniu to:
-ja 11.12 wtorek
-Łania_W 12.12 środa
-Polka27 13.12 czwartek
Czy jest ktos jeszcze? :-) Bedziemy mogli wypatrywac samych dobrych wiesci z czego wszystkim Majóweczkom zycze :-)

Witajcie
Po weekendzie jakos trudno mi się zebrać i pracować - ale wyjścia nie ma, trzeba wziąć się do roboty.:sorry:

Dołączam dziś do grupy z bolącą głową - kawka wypita juz z rana nic mi nie pomogła niestety, więc pewnie do wieczora ten ból będzie mi już towarzyszył. :baffled:

Łania - Sylwek udało się zarezerwować - mało tego nawet moja fryzjerka znalazła dla mnie czas - co prawda o 18:00, ale przynajmniej fryzura powinna mi wytrzymać chociaz do północy :-p

Macie juz prezenty pod choinkę? Ja kombinuje narazie i staram się coś wymyślić, ale ciężko mi to idzie. Podzielcie sie swoimi propozycjami....

reklama
Do góry