• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2020

I ja dziś mam wizytę, bo niestety pojawiło mi się plamienie rano. U mnie to dopiero 5+0, więc mam nadzieję zobaczyć chociaż pęcherzyk.. chociaż przy mojej smutnej historii mam raczej czarne myśli, no ale zobaczymy.. wizyta o 14:45, trzymajcie kciuki :)

reklama
Wg mnie też 7+2 tak liczną GINy
Jeżeli ktoś Cię zapyta który tydzień mówisz że 8 tydzień, a jak doktor pyta o precyzję to 7+2
f2w3gov37znp1hsr.png

U mnie dziś słaby dzień. Sama z córka jestem w domu i jak ją wyciagalam z łóżeczka to zakrecilo mi się w głowie i musiałam szybko się na podłodze położyć bo bałam się że się przewroce. Mdli mnie od rana. Na szczescie ma teraz drzemke to ja też leżę. Jutro jedziemy na wakacje prawie 800km i jak będę się czuć tak jak dzisiaj to będzie masakra.
Co do krem i do pielęgnacji dla maluszków polecam Sudocrem Care and Protect taki delikatny w tubce nie w słoiczku. Uwielbiam go. Smaruje córce dupcieod urodzenia przy każdej zmianie pieluszki i dzięki temu nigdy nawet zaczwrwienienia nie miała A ma już prawie rok :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry