Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeżeli ktoś Cię zapyta który tydzień mówisz że 8 tydzień, a jak doktor pyta o precyzję to 7+2Wg mnie też 7+2 tak liczną GINy
Trzymam kciuki będzie dobrzeI ja dziś mam wizytę, bo niestety pojawiło mi się plamienie rano. U mnie to dopiero 5+0, więc mam nadzieję zobaczyć chociaż pęcherzyk.. chociaż przy mojej smutnej historii mam raczej czarne myśli, no ale zobaczymy.. wizyta o 14:45, trzymajcie kciuki![]()
Nastepnym razem na pewno sie uda!Witajcie. Przyszlam sie z Wami pożegnac. Od wczoraj jestem po zabiegu. Zycze Wam nudnych miesiecy, udanych wizyt I duuuzo zdrowka !![]()
I trzymam kciuki za Ukmama
Trzymamy kciuki! Bedziemy z Toba o 11 :*Tak o 10 (11 polskiego czasu). Denerwuje się bardzo. Już siedzę na kanapie i myślę. Za 2h będzie wszystko wiadomo.
Bardzo mi przykro[emoji17] trzymaj się, mam nadzieje, że wkrotce ci się uda i bedzie wszystko dobrze[emoji8] tule mocno[emoji9][emoji8]Witajcie. Przyszlam sie z Wami pożegnac. Od wczoraj jestem po zabiegu. Zycze Wam nudnych miesiecy, udanych wizyt I duuuzo zdrowka !![]()
Tulę mocno!!! Następnym razem będzie wszystko dobrze, wierzę że limit nieszczęść niż wykorzystany!!!! Dużo przytulania teraz i odpoczynku...Witajcie. Przyszlam sie z Wami pożegnac. Od wczoraj jestem po zabiegu. Zycze Wam nudnych miesiecy, udanych wizyt I duuuzo zdrowka !![]()