Agunia1401
Moderator
Oj byłoby pięknie gdyby w cycki poszłoJa zaczynam zasypiac po 14, wczesniej jest ok. Wieczorem nie moge zasnac a rano zwlec sie z lozka. Czekam na II trymestr.
Oby nam wszystkim poszlo w cycki!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj byłoby pięknie gdyby w cycki poszłoJa zaczynam zasypiac po 14, wczesniej jest ok. Wieczorem nie moge zasnac a rano zwlec sie z lozka. Czekam na II trymestr.
Oby nam wszystkim poszlo w cycki!
Tak, zawsze razem.A idziecie na dopochwowe z partnerami? Co na to Wasz gin? Pytacie przed wejściem czy można?
Wiem głupie te moje pytania mój mąż też bardzo chce ale kompletnie nie wiem czy mamy wejść na pierwsze badanie poprostu razem czy powinnam zapytać lekarza? Może się nie zgodzić?Tak, zawsze razem.
Tez tak mam tacie ciągnięcie i klucie. Wg mnie jak nie ma plamienia to nie ma powodu do niepokoju. Stres nań bardziej szkodziDziewczyny czy to normalne że chwilami boli mnie tam wszystko od środka takie kucia albo chwilowy ból mnie łapie
Tez tak mam tacie ciągnięcie i klucie. Wg mnie jak nie ma plamienia to nie ma powodu do niepokoju. Stres nań bardziej szkodzi
Z tego co kojarzę to 9+0 to jeszcze 9 tydzień a dopiero od 9+1 liczy się 10 ale mogę się mylić [emoji6]To wiem przez to napisałam 9+0 ale jak komukolwiek mówisz do mówisz który zaczelas nie który skończyła tak nawet położna mówiła że to Twój tydzień to 10 a wtorek ciazy 9+1 czy 9+0
Jak idziesz prywatnie to chyba nie może się nie zgodzić, to Wasza decyzja [emoji6]Wiem głupie te moje pytania mój mąż też bardzo chce ale kompletnie nie wiem czy mamy wejść na pierwsze badanie poprostu razem czy powinnam zapytać lekarza? Może się nie zgodzić?
Chodziłam cała ciąże na wizyty z mężem w czym to lekarzowi przeszkadza siedzi na krześle i patrzy w monitor.Oczywiście można chodzić z partnerem, ale ginekolodzy z rodziny mówią, że jest to troszkę dziwne z ich perspektywy, no i generalnie, na takie badania prenatalne, to oki, jak najbardziej, ale na bieżące wizyty, to raczej samym lekarzom to przeszkadza, choć oczywiście nie mówią tego wprost![]()