m-madzix
Fanka BB :)
Wspaniałe! Muszę to sobie zapisać!!Ostatnio natknęłam się na fajny cytat ,,zacznij wyolbrzymiać szczęście, a nie problem". I tak mysle ze to tyczy się nas wszystkich. Cieszmy sie z tego co jest i nie szukajmy niepotrzebnie ;P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wspaniałe! Muszę to sobie zapisać!!Ostatnio natknęłam się na fajny cytat ,,zacznij wyolbrzymiać szczęście, a nie problem". I tak mysle ze to tyczy się nas wszystkich. Cieszmy sie z tego co jest i nie szukajmy niepotrzebnie ;P
Kochana nie jestesmy robotami.. u jednej zarodek z serduszkiem pojawi się na poczatku 6 tyg a u drugiej dopiero pod koniec 7.. spokojni. Masz bardzo wczesna ciaze i bardzo szybko poszlas do lekarza.
Oto mój śliczny kropek
5 tydzień ciąży . Wszystko się rozwija dobrze. Oczywiście mnóstwo badań bo mam grupę krwi 0. Witaminki te kazał brac. Następna wizyta 26 sierpnia. Termin mam wpisany na 1 kwietnia 2020 w prima aprilis dobre nie ale mówił że może się jeszcze zmienić.
![]()
![]()
Tak, na 100% nie powinno się brać tabletki w dniu poboru krwi na badanie tsh. Mi pierwsza lekarka pare lat temu tez nie powiedziała, dopiero później się dowiedziałam.
Dziewczyny wchodziłam na swoje konto ZUS i widziałam swoje L4, ale są tylko daty i nr lekarza, ale nie ma nigdzie żadnego oznaczenia i nie dało się wejść w poszczególne zwolnienia. Jak wy to sprawdzacie ?
Na żadnym z porodów mój mąż nie był obecny . A było ich dwa . Teraz też nie chce aby był. Nigdy się nad tym nie zastanawialiśmy. Od początku byłam pewna że nie chce jego obecności. Wiec podzielam Twoje zdanie . Nic na siłę. ..wiem ze to teraz takie modne ...Kamsi Twój post nie troche nie fajny bo brzmi jakby Ci, którzy nie chcą być przy porodzie z różnych względów mniej kochali niż Twój mąż który chce być a to bzdura. Najważniejszy w chwili porodu jest komfort kobiety. I powinna tal robić żeby czuć się dobrze. Dla jednej będzie to mąż dla innej lekarze.