• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2020

Ja po wcześniejszym ppronieniu i skracaniu się szyjki od 14 tygodnia dla własnego spokoju ducha nie współzyje.

Te z Was które biorą heparyne jaka macie dawkę? Lekarz dopiero ja na podstawie Waszej wagi?

reklama
A co myślicie ja miałam skracana szyjke dosyć sporo po konizacji 2 lata temu a Ci durni lekarze w Danii do 3 miesiąca mnie nie zbadaja co myślcie o przytulaniu? Oczywiście zapytam lekarza w Polsce jak będę na urlopie ale to dopiero 6 sierpnia
Ja po wcześniejszym ppronieniu i skracaniu się szyjki od 14 tygodnia dla własnego spokoju ducha nie współzyje.

Te z Was które biorą heparyne jaka macie dawkę? Lekarz dopiero ja na podstawie Waszej wagi?

Heparyny mam 0.4 a waze 47kg i 164cm. Nie wiem jak dobieral. Mam dawke taka podstawowa. A macie dodatkowe badania krwi gęstość czy cos innego przy heparynie?

Witaj Sylwia ;)
U nas 7+5tc. Co do wcześniejszych postów to nie przytulamy się bo w poprzedniej ciąży dostałam aż 6cm krwiaka a bliźniaki miały po 3cm. Także odpuszczamy.
Z suplementów biorę Femibion0 bo ma metylowany kwas a ja mam mthfr
Wit d, apargin, od dziś żelazo, pregna dha,
Do tego jestem na zastrzykach z heparyny i acard i duphaston.
U nas sporo tego ;)
To podobnie jak u mnie. Też mthfr i jeszcze pai. Metylowane witaminy, omega 3,acard,progesteron i zastrzyki.

Dziewczyny wiedziałam o jednym dniu, ale teraz słyszę że 3 dni dziecka po urodzeniu nie myja slyszalyscie o tym?
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry