Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak byłam dwa lata temu to nie dostalamDziewczyny czy orientujecie się czy lekarze rodzinni sa przychylni jesli chodzi o skierowania na badania z krwi dla kobiet w ciazy?? Ktoras z Was skorzystala z takiej mozliwosci??
W mojej poprzedniej przychodni zawsze byl problem z wystawianiem skierowan nawet na podstawowe badania i ciąza tego nie zmienila.. lekarz powiedzial ze skoro chodze prywatnie do gina to zebym prywatnie placila. Przepisalam sie do innej przychodni teraz, wystarczylo tylko mkec dowod osobisty i oni wszystko zalatwili i dostalam, ale tylko podstawy na morfologie, mocz, TSH. To zalezy wszystko od lekarzaDziewczyny czy orientujecie się czy lekarze rodzinni sa przychylni jesli chodzi o skierowania na badania z krwi dla kobiet w ciazy?? Ktoras z Was skorzystala z takiej mozliwosci??
Moja kolezanka chodzila rownolegle do panstwowego i prywatnego ginka i chodzila do prywatnego z wynikami krwi z nfz.. ale jakos nie wyobrazam sobie biegac rownolegle do dwoch ginekologow i udawac ze chodze do jednego.. nie umiem tak. Licze ze drugie badania beda tansze bo teraz uszczuplilam konto o 400 zl.. zycieW mojej poprzedniej przychodni zawsze byl problem z wystawianiem skierowan nawet na podstawowe badania i ciąza tego nie zmienila.. lekarz powiedzial ze skoro chodze prywatnie do gina to zebym prywatnie placila. Przepisalam sie do innej przychodni teraz, wystarczylo tylko mkec dowod osobisty i oni wszystko zalatwili i dostalam, ale tylko podstawy na morfologie, mocz, TSH. To zalezy wszystko od lekarza
To strasznie duzo 400 zl to co lekarz Ci zlecil? Ja oprocz morfologii, moczu i TSH ktore mialam na nfz robilam glukoze, zapalenie watroby, toxo, kiłe, i zaplacilam okolo 200. I z tych zalecanych musze zrobic jeszcze na HIV ale o u nas w szpitalu za darmo robiąA czy ktoras z mam chod
Moja kolezanka chodzila rownolegle do panstwowego i prywatnego ginka i chodzila do prywatnego z wynikami krwi z nfz.. ale jakos nie wyobrazam sobie biegac rownolegle do dwoch ginekologow i udawac ze chodze do jednego.. nie umiem tak. Licze ze drugie badania beda tansze bo teraz uszczuplilam konto o 400 zl.. zycie
Hej dziewczyny, takie mam pytanie. Już od dawna mamy zaplanowane wakacje. Camping tu w Anglii ale około 5h drogi ode mnie. Martwię się raz ze do szpitala mojego daleko, a do najbliższego prawie godzina a dwa nie wiem czy camping jest dobry dla ciężarnej, łazienki i wszystko tam jest. Sama nie wiem. No i jeszcze moja sytuacja jest inna bo ciąża bardziej zagrożona. Oj nie wiem co robić. W poniedziałek mam kolejne usg, będę wiedzieć czy jest serduszko.