reklama
adzik
Fanka BB :)
Tak właśnie zrobie oddam się cała mojemu m [emoji3059]Może po prostu spontanicznieprzez jakiś czas, wszystko warto wziąć pod uwagę
skupić się na przyjemności, bez kontroli
trzymam kciuki!
A który to dc?Dziewczyny widać cień cienia ?
KiedyPytam
Ja mam tak samoCiezko... czasami mam wrazenie, ze tak juz bedzie zawsze. Rozczarowanie, za rozczarowaniem...
Nie będę udawać że Wiem co czujesz ale może zastanów się nad in vitro wydajesz kasę na badania A myślę że to nie są małe kwoty może warto pomyśleć i też o tym przepraszam jeśli te słowa w jakiś sposób Cię urazilyJa mam tak samoczasami mam takie myśli że to jest chyba nierealne i ten dzień nigdy nie nadejdzie że zobaczę dwie kreski
nnat.
Może być ze nie z porannego moczu. Też będę Cię namawiać na betę [emoji6] będziesz miała 100%pewnosc [emoji6]Dziewczyny zrobiłam test. Biały. Zero drugiej kreski. Czy wpływ na to może mieć to że 2 godziny temu załatwiłam się i to nie było z pierwszego moczu ?
Rób to i to [emoji6] ciesz się seksem, a testy po prostu zuzyj. Nie traktuj ich jak wyrocznie [emoji6][emoji6][emoji6] trzymam kciuki [emoji110]Dziewczyny jako że wracam do starań zastanawiam się co dalej. Chodzi o to czy robić testy owu czy iść po prostu na żywioł Przytulanki co 2 dni i zobaczymy co będzie.
Mój m powiedział że mam dac spokój z testami. W sumie ma trochę racji bo one nic nie wniosa. Doradzcie co robić
po30martula
Zaciekawiona BB
Vici32, nie no, jesli 2h wczesniej bylas w wc, to nie ma bata, zeby test wyszedl, beta jeszcze za slaba.
reklama
Dziękuję jesteście bardzo kochane że mnie tak wspieracie
ogólnie pewnie bym się tak nie przejęła negatywnym testem wczoraj jak sytuacja że wczoraj bladzioch a dzisiaj nic. Ale głupia ja że nie zrobiłam o tej 4 godzinie tego testu jak wstałam siusiu. Ale byłam na becie takze piernicze te testy, dzisiaj będę wiedziała na czym stoję. @ brak, zero plamieni, mdlosci i bol piersi, mulenie w podbrzuszu. Jestem mimo wszystko dobrej myśli
(test był super czuly 10 ml także to mnie też dobilo że już powinien wyjść, ale z tymi testami to też różnie bywa)