Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak właśnie zrobie oddam się cała mojemu m [emoji3059]Może po prostu spontanicznieprzez jakiś czas, wszystko warto wziąć pod uwagę
skupić się na przyjemności, bez kontroli
trzymam kciuki!
A który to dc?Dziewczyny widać cień cienia ?
Ja mam tak samoCiezko... czasami mam wrazenie, ze tak juz bedzie zawsze. Rozczarowanie, za rozczarowaniem...
Nie będę udawać że Wiem co czujesz ale może zastanów się nad in vitro wydajesz kasę na badania A myślę że to nie są małe kwoty może warto pomyśleć i też o tym przepraszam jeśli te słowa w jakiś sposób Cię urazilyJa mam tak samoczasami mam takie myśli że to jest chyba nierealne i ten dzień nigdy nie nadejdzie że zobaczę dwie kreski
Może być ze nie z porannego moczu. Też będę Cię namawiać na betę [emoji6] będziesz miała 100%pewnosc [emoji6]Dziewczyny zrobiłam test. Biały. Zero drugiej kreski. Czy wpływ na to może mieć to że 2 godziny temu załatwiłam się i to nie było z pierwszego moczu ?
Rób to i to [emoji6] ciesz się seksem, a testy po prostu zuzyj. Nie traktuj ich jak wyrocznie [emoji6][emoji6][emoji6] trzymam kciuki [emoji110]Dziewczyny jako że wracam do starań zastanawiam się co dalej. Chodzi o to czy robić testy owu czy iść po prostu na żywioł Przytulanki co 2 dni i zobaczymy co będzie.
Mój m powiedział że mam dac spokój z testami. W sumie ma trochę racji bo one nic nie wniosa. Doradzcie co robić