reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

Ja to krwawie i w owulacyjnych i w bezowulacyjnych. W tym miesiącu na 99,9% jest bezowulacyjny. Ale nie jestem w stanie narazie tego określić ani lekarze. Od roku nie miałam ani jednego cyklu bez krwawień między konczem a początkiem następnej miesiączki.
Już tak nie zakładaj z góry [emoji6] a może akurat???

reklama
No, powiem szczerze, że tak naprawdę to w każdej ciazy będziemy się baly... Ale mi też się to podoba [emoji16][emoji12]Doczytałam dalej, że beta powyżej 5, mam nadzieję że prędko uciekłas do lekarza. Trzymam kciuki żeby potwierdził ciążę i żeby to nie było nic złego!! U nas udało się bez szczególnych starań, jestem po poronieniu zatrzymanym, poronienie w 10/11 tc, to jest 2 cykl starań, chociaż tamten trochę odpuscilismy...
Testować będę między 18 a 21 sierpnia. Chyba ze mnie podkusi wcześniej, to może od 15-16? [emoji16]Strasznie mi przykro, że jest nas aż tyle. Tule [emoji8] oby szybko się pojawiło światełko [emoji8]Kiedy mi test pokazał wynik pozytywny (niedziela) to miałam spadek temperatury, a od poniedziałku ciągle idzie w górę, więc pewnie jak zaczęła rosnąć to byla owulacja. Pokrywa się to z bólami owulacyjnymi i testami [emoji6]E tam, czemu? [emoji16]Dobrze robisz ze idziesz!! Musisz wszystko posprawdzac...! @enej, przykro mi... [emoji17][emoji17][emoji17]Znam przypadek, gdzie dziewczyna zaszła w ciążę z miesniakami. [emoji6]
I wszystko się dobrze skończyło?

Mam nadzieję że u ciebie będzie lepiej. Kurde a taka nadzieję miałam w tym cyklu.. kazała przyjść za miesiąc i zobaczymy jak nie będzie to da mi coś na wywołanie owulacji..
Oj nie wiem byłam u naprawdę mądrego lekarza. Wątpię by się pomylił mówiąc że owu nie będzie. Narobiłam sobie nadzieji bólem jajnika bez sensu. Zobaczymy.... Napewno dam Ci znać..... Może pójdź na monitoring w następnym? Ja się wybieram pierwszy raz

reklama
U mnie kwestia sprawdzenia tych pęcherzyków.... Ehhhh :( u ciebie który to miesiąc staran. I pierwsze dziecko czy kolejne?
U nas 6cs i drugie dziecko. A u ciebie?
Z rozpaczy się normalnie upilam.. bo ciągle tylko kręci się wszystko wokół ciąży aż mam dość.. normalnie niepijaca jestem i po jednej lampce już się upilam..

Do góry