U nas mała będzie do 1, 5 roku z nami. Synek ma swój pokój. Ale on do 1 klasy idzie. Potem chcemy się przeprowadzać do domu z ogrodem więc i syn i córka będą mieli swoje pokoje.Też tak planowałamMoże to i lepiej, że u mnie dziadkowie poszaleli. Będę mogła na jesień poczynić inwestycje w zwierzęta. Muszę trochę przeorganizować dom, żeby nowy lokator dogadał się ze starymi wyjadaczami. Ciekawe, czy będę w stanie pociągnąć jedno i drugie...
reklama
Celia89
Fanka BB :)
Noo... ja trochę gęb do wykarmienia i ogarniania mam. 2 koty potwory Tytusa i Ramzesa, mimo kastracji Tytus jest okropnie złośliwy i lubi sobie siknąć na kanapę albo lustro i tuturutu 12 królikówJa mam tylko albo aż psa i kota, a Ty?
Celia89
Dla dzieciaków domek z ogrodem to raj. Dużo bodźców i atrakcji i przede wszystkim przestrzeń do wybiegania się.U nas mała będzie do 1, 5 roku z nami. Synek ma swój pokój. Ale on do 1 klasy idzie. Potem chcemy się przeprowadzać do domu z ogrodem więc i syn i córka będą mieli swoje pokoje.
Aguara
Noo... ja trochę gęb do wykarmienia i ogarniania mam. 2 koty potwory Tytusa i Ramzesa, mimo kastracji Tytus jest okropnie złośliwy i lubi sobie siknąć na kanapę albo lustro i tuturutu 12 królikówdo listopada biegają luzem po ogrodzie od listopada do marca wracają do domu. Masa roboty i masa funduszu na wyżywienie, pielęgnację i leczenie. I też miewają swoje humory.
Szacun, już nie za koty bo u mnie do ubiegłego roku też były dwa złośliwe, został jeden, ale za 12 króli. Jejku jej
Koteczka01
Ja wg @ dziś mam 19t 4d, a wg usg jutro będę miała równo 20t 0d, czyli połówka mi stuknieA który tydzień dziewczyny macie?
Marchewka84
Ja na razie nie mam nic z wyprawki. Planuje na przełomie września / października się zorganizować. Aktualnie kończę remont i tu się realizuje: dodatki,lampy, meble, firany itp
żeby było pięknie jak nasza królewna się urodzi. A to pochłania sporą część oszczędności. Ale stronki przeglądam i szukam inspiracji 
A ja mam kota sfinksa i agame brodata na 34 m2. Wierze ze bedzie sama miłość gorzej bo moj sfinks uwielbia wszystko co ciepłe, to sie będzie przytulać bestja.Też tak planowałamMoże to i lepiej, że u mnie dziadkowie poszaleli. Będę mogła na jesień poczynić inwestycje w zwierzęta. Muszę trochę przeorganizować dom, żeby nowy lokator dogadał się ze starymi wyjadaczami. Ciekawe, czy będę w stanie pociągnąć jedno i drugie...
Malinkaa123
Ja już też z chęcią poleciałabym na zakupowe szaleństwo ale się jeszcze boję...:-/
zuza9292
U mnie według @ 19+2 a usg 20+1 ale dzisiaj mam wizyte wiec zobacze czy ta roznica nadal jest taka sama
Ja wg @ dziś mam 19t 4d, a wg usg jutro będę miała równo 20t 0d, czyli połówka mi stuknieAż nie do uwieżenia, że jeszcze 20 tygodni i będziemy mieli dziecko
Za tydzień we wtorek mam usg połówkowe, a dziś po południu idę do położnej wypełnić deklarację i zapisać się do szkoły rodzenia. Nawet mój M powiedział, że ze mną pójdzie na te zajęcia i to bez jakiegoś namawiania go i proszenia
![]()
reklama
Celia89
No, ja też zobaczę na czym stoję jutro bo pomiędzy jednym, a drugim usg miewam różnice od 2-5 dni plus/minus. Jeszcze jak idzie do przodu to się cieszę. Mam nadzieję, że się dowiem wreszcie, jaka płeć.