Wiatraki
Fanka BB :)
No tak, dzisiaj jak w niedzielęCześć dziewczyny w niedzielę.
Poczekaj jeszcze chwilęja 23 dc, 5 dzień brania dupka i znowu plamie :/ szlak mnie jasny trafi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak, dzisiaj jak w niedzielęCześć dziewczyny w niedzielę.
Poczekaj jeszcze chwilęja 23 dc, 5 dzień brania dupka i znowu plamie :/ szlak mnie jasny trafi.
Haha no dla mnie niedziela no ale już kolejny lekarz mi mówi że albo staramy się o dziecko albo poprawiamy komfort życia.... Ehhh zobaczymy co powie monitoring po okresieNo tak, dzisiaj jak w niedzielęokropne z tym krwawieniem :/ mnie szokuje, że nikt Ci nie pomaga :/
Jedyne mnie pociesza to to, że po krótkich cyklach i dupku miałam owu..... Więc może będzie po okresie. Chociaż u mnie to już wszystko jest tak niewiadome że jedyne co wiem na pewno to to że kiedyś umrę. A co w moim życiu się wydarzy to już kwestia zagadekNo tak, dzisiaj jak w niedzielęokropne z tym krwawieniem :/ mnie szokuje, że nikt Ci nie pomaga :/
Jeszcze za wcześnie niestety. A każda z nas chciałaby wiedzieć. Od razuU mnie jest gdzieś 7-8 dni po owu więc raczej nie wyjdzie nic co bym chciała zobaczyć
Jedyne mnie pociesza to to, że po krótkich cyklach i dupku miałam owu..... Więc może będzie po okresie. Chociaż u mnie to już wszystko jest tak niewiadome że jedyne co wiem na pewno to to że kiedyś umrę. A co w moim życiu się wydarzy to już kwestia zagadekna ciążę też już nie liczę jak widzę co się dzieje
i pije ten Inofolic i te g***o za przeproszeniem to daje
Najprawdopodobniej ją przechodzisz ,albo jesteś świeżo po , najlepiej zrobić awidność ,ale to Cię już lekarz pokierujeSzukam pomocy przy toksoplazmozie. Taki wynik dostałam.
min 2 dni przed @Hej kobitki
U mnie 25dc i już mnie nosi zaczynam się martwić że nie wyszło. Bolą mnie piersi po bokach i mam lekkie bule w podbrzuszu ale nie ciągle, do @ 6dni kiedy test zrobić żeby był wiarygodny
Hej dziewczyny [emoji6]Cześć dziewczyny w niedzielę.