reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

Mi dziś sprzedała babka w aptece coś takiego Zobacz załącznik 1013203, że niby często to lekarze dają ciężarnym i jest bezpieczne.
Mnie pokuwała lewa strona, ale wszystko w normie. Z lekarzem doszliśmy do wniosku, że gilun tarza mi się po zrostach po operacji :)
Też to biorę :rano x1, w południe x1, na noc x2. Żadnych skurczów i bóli.

reklama
Ja tez chodzę do Luxmedu, to nic nie płacę bo mam pakiet, ale wizyty trwają dość krótko, USG mam na kazdej, ale nie mierzy, nie podaje płci ani nic, tylko daje na moment zobaczyć i posluchac serduszka. Dla mnie to już dużo :) <3 choć ciekawość zawsze zżera i fajnie by bylo usłyszeć więcej szczegółów, a tak to muszę czekać na usg prenatalne czy polowkowe, aby się więcej dowiedzieć , dostać zdjęcia na pamiatke, itp ;)

Mi dziś sprzedała babka w aptece coś takiego Zobacz załącznik 1013203, że niby często to lekarze dają ciężarnym i jest bezpieczne.
Mnie pokuwała lewa strona, ale wszystko w normie. Z lekarzem doszliśmy do wniosku, że gilun tarza mi się po zrostach po operacji :)
Dzięki za wszystkie rady! Dziś przed pracą zajrzę do apteki i również zaopatrze sie w ten magnez!;)

@Kundzia093 dobrze, że nic wam się nie stało. Życzę szybkiego powrotu do domku.

A ja dziś po wizycie u ginekologa. A dajcie spokój. Zapłaciłam 150 zeta, żeby usłyszeć, że wyniki dobre, że mam grzybka(choć ja nic nie czuję) i usg trwało 5sekund,nie przesadzam. Nie wiem ile mierzy dziecko, wiem tylko, że żyje. No cóż. Szkoda, że miał mnie w dupie, a o kasę mu chodziło.
Czekam na prenatalne. Przynajmniej te badanie jest wydajne.
Ja place 250 plus to co zosatwiam w aptece. Tj ponad 500 zl, a tez łaskawie ostatnio mezowi powiedział ze chyba dziewczyna. On bardziej chcial wiedzidc.

@Kundzia093 dobrze, że nic wam się nie stało. Życzę szybkiego powrotu do domku.

A ja dziś po wizycie u ginekologa. A dajcie spokój. Zapłaciłam 150 zeta, żeby usłyszeć, że wyniki dobre, że mam grzybka(choć ja nic nie czuję) i usg trwało 5sekund,nie przesadzam. Nie wiem ile mierzy dziecko, wiem tylko, że żyje. No cóż. Szkoda, że miał mnie w dupie, a o kasę mu chodziło.
Czekam na prenatalne. Przynajmniej te badanie jest wydajne.
To faktycznie lekarz po byku... Ja też chodzę prywatnie płacę za wizytę 100 zł (tylko pierwsza wizyta 150). Prowadził moją pierwszą ciążę i jestem bardzo zadowolona. Dokładny i rzetelny. Zawsze ma czas dla pacjentki. Wszystko dokładnie wyjaśni. Ostatnio zapytałam coś odnośnie porodu mimo że to dużo czasu jeszcze to rozmawiał ze mną 40 minut :-)

reklama
Do góry