Ja mam w karcie ciąży dopisane, że test obciążenia glukoza najlepiej między 24-26 tygodniem zrobić . Na ostatniej wizycie zapytałam moją gin, czy mam zrobić przed kolejna wizytą, która wypada dokładnie w 24tc, czy po, to powiedziala abym zrobiła juz po
reklama
Malinkaa123
Fanka BB :)
To tak pewnie jest. Napisałam ok bo nie pamiętałam...
Malinkaa123
Wszystkie bierzecie dodatkowo magnez ? Bo w femibionie jest tylko 70mg. Zastanawiam się czy brać dodatkowo.
Celia89
Ja zaczęłam wczoraj. Nie wiem, czy to kwestia leżenia na balkonie przed snem, czy pierwszej tabletki magnezu na noc, ale wyspałam się jak bobas.
Właśnie w femibionie strasznie pożałowali magnezu. Na razie biorę 1 tabletkę co wieczór aż od wczoraj
Skurczy łydek i tp u mnie brak, bardziej dokucza mi nerwowość.
Właśnie w femibionie strasznie pożałowali magnezu. Na razie biorę 1 tabletkę co wieczór aż od wczoraj
Mi od samego początku ciąży gin zaleciła braćWszystkie bierzecie dodatkowo magnez ? Bo w femibionie jest tylko 70mg. Zastanawiam się czy brać dodatkowo.
Ja biore od początki ciazy 3x2 tabl zwyklego badz 3x1 maxWszystkie bierzecie dodatkowo magnez ? Bo w femibionie jest tylko 70mg. Zastanawiam się czy brać dodatkowo.
wesola_mamusia
Też się zastanawiam, czy można brać dodatkowo, bo w moim Vita-min plus mama jest tylko 50mg magnezu. Wolałabym więcej magnezu, przynajmniej 100mg.Wszystkie bierzecie dodatkowo magnez ? Bo w femibionie jest tylko 70mg. Zastanawiam się czy brać dodatkowo.
Mozna. Samego magnezu sie nie przedawkujeTeż się zastanawiam, czy można brać dodatkowo, bo w moim Vita-min plus mama jest tylko 50mg magnezu. Wolałabym więcej magnezu, przynajmniej 100mg.
Malinkaa123
A jaki bierzecie magnez ?
reklama
No właśnie! Dodatkowe ubezpieczenie a i tak nie ma gwarancji że doktor czy położna będzie miała akurat dobry humorWłaśnie sie zastanawiałam czy bedą jakieś ciąże mnogieDużo dużo zdrowia, szczegolnie psychicznego, jak już sie urodzą
W PL niby też można na NFZ, ale lekarze robią taką łaske że sie odechciewa... Przynajmniej ja tak 2x trafiłam wiec wykupiłam ubezpieczenie :/