Celia89
Fanka BB :)
Moje dziecko ostatnio lata po całym brzuchu. Zaraz dostanie jeść i swoje witaminy. Hihi znów urocze sny. Żyłam z kradzieży aut xd xd xd i nie kradlam luksusowych tylko bety bo nienawidzę beciarzy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się dzisiaj śniło, że synek był już z nami i bujałam go w wózku w salonie, a jak zaczął płakać to zaniosłam go partnerowi, żeby nakarmił go piersią [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Moje dziecko ostatnio lata po całym brzuchu. Zaraz dostanie jeść i swoje witaminy. Hihi znów urocze sny. Żyłam z kradzieży aut xd xd xd i nie kradlam luksusowych tylko bety bo nienawidzę beciarzy.
Dziewczyny w środę byłam u gina 23+6, przy badaniu powiedział że mała waży 650 gram. Czy to dobra waga bo jak czytam w necie to już sama nie wiem
Każde dziecko rozwija się indywidualnie. Po za tym te wagi usg też są takie pirazy okoDziewczyny w środę byłam u gina 23+6, przy badaniu powiedział że mała waży 650 gram. Czy to dobra waga bo jak czytam w necie to już sama nie wiem
Jakie papcie słodkie [emoji7][emoji7][emoji7] Gdzie kupiłaś?A mi wybił 25 tc) moja Laura jest królikiem hyhy
Majtki xl ledwo wlazly![]()
Jakie papcie słodkie![]()
Gdzie kupiłaś?![]()
U nas już 26 tydzień...kiedy to tak zleciało? Zaraz będziemy tulić nasze maleństwa![]()
Zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcie (szybka piękna i taaaka czysta xD W ogóle mam taki porządek w domu przez to leżenie od dwóch tygodni, że lepiej gości nie zapraszać) i jak zobaczyłam jak mi brzuch urósł w przeciągu tygodnia to aż nie wierze. Ja cały czas mam wrażenie, że jeszcze po mnie nic nie widać a tu taki zonk![]()
![]()
Mój Łukasz będzie skręcał dziś komode do pokoju Dawidka (w końcu podjęliśmy męską decyzję i wybraliśmy imię) i będę mogła powolutku wkładać tam ubrankaZobacz załącznik 1027594![]()
My dziś tez w domku wyjątkowo, tylko specjalnie na szykowanie pokoiku synka [emoji7]
juz nie mogę się doczekać bo mamy wszystko [emoji3][emoji3][emoji3]
W mojej pracy często byłam w mieszkaniach komunalnych (widziałam ich dziesiątki, jak nie więcej) i powiem, że niektóre były naprawdę fajne, więc może niedługo też trafisz na jakieś ładneByłam oglądać te mega odnowione mieszkanie, które okazało się być 20m klitką i aż na samym końcu (świata) miasta. No to dalej stoję na niczym![]()