reklama
Oby jednak nie!Kurde no! To ja trzymam mocnou mnie poza jedną poranną plamką tez cisza...ale termin miesiączki dopiero jutro i u mnie raczej się rozkręci, tak czuję.
Hahah tez bym chciała, ale raczej mam od czasu do czasu bóle typowo menstruacyjne. No nic,czekam co mi noc przyniesie. A tymczasem uciekam spać!Oby jednak nie!![]()
Czaaroffnicaa
Fanka BB :)
To chcialabym byc tak niecierpliwa jak TyTeż jestem z tych niecierpliwych, pionaAle nie chcę się nakręcać, bo wydaje mi się, że to zwyczajnie niemożliwe. Więc poczekam na spokojnie, będę brała swoje proszki jak do tej pory, może wytrzymam np do przyszłego weekendu i jeśli okres się nie pojawi, ucieszę się szczerze
![]()
Termin @ mam na poniedzialek a od czwartku wariuje i nie moge sobie miejsca znalezc...
budkaa
Trzymam kciuki za kolejny cykl. Ja mam za dwa dni i juz czuje ze franca sie zjawi.. na pewno.Dzień dobry wszystkim. Mnie @ jednak nie zawiódł i przyszedł o czasie . No nic trzeba za kilka dni znów stanąć do tej nierównej walki![]()
kasieczna
Dziewczyny, druga kreska na pokładzie. Widoczna, blada bo blada ale widoczna gołym okiem. Jutro wybieram się na betę! Nie mogę uwierzyć chyba jednak się udało. Dobija mnie jedynie to że jestem przeziębiona i tak na prawdę to nie mogę za bardzo na to przeziębienie niczego wziąć.
Załączniki
kiwaczka89
Tego nam życzę, choć ja już ten cykl spisałam na straty.Czekamy razem na @... a może wcale nie przyjdzie![]()
kiwaczka89
Gratuluje!!! [emoji16]Dziewczyny, druga kreska na pokładzie. Widoczna, blada bo blada ale widoczna gołym okiem. Jutro wybieram się na betę! Nie mogę uwierzyć chyba jednak się udało. Dobija mnie jedynie to że jestem przeziębiona i tak na prawdę to nie mogę za bardzo na to przeziębienie niczego wziąć.
reklama
młoda1994
Gratulacje.Dziewczyny, druga kreska na pokładzie. Widoczna, blada bo blada ale widoczna gołym okiem. Jutro wybieram się na betę! Nie mogę uwierzyć chyba jednak się udało. Dobija mnie jedynie to że jestem przeziębiona i tak na prawdę to nie mogę za bardzo na to przeziębienie niczego wziąć.