Celia89
Fanka BB :)
Niby miały być promocje na jesienne akcesoria. A to tak zawsze że się ostro reklamują a bida 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A myślisz, że to białko mogło pojawić się tak przejściowo? W przyszłym tygodniu powtórzę badanie moczu i w zależności od wyniku pomyślę o dalszych badaniach. Strasznie mnie to białko martwiJa mam swoje obrzeki tłuszczowe, dopiero 17 Października mam dooplera wiec bd wiedziec czy to moje obrzęki czy nie. A nadciśnienie mam przez dodatkowa zyle w lewej nerce wiec tez ciezko stwierdzić czy tj dodatkowy objaw czy nie. Stad u mnie dalsza diagnostyka. Ale dziecie przybiera dobrze.
A to nie jest tak że nie można stać powyżej iluś godzin ? Gdzieś czytałam taką ustawę.
Aaaa no tak swojego to trzeba pilnowaćA u mnie trochę inna sytuacjajakbym u kogoś robiła to pewnie dawno bym sobie na l4 siedziała
![]()
Na pipke Ci nie poradzę nic bo nie wiem czy można. Jak mój ex mial w tyłku hemoroidy to strzykawke z zagrożona wodą mu wkladalam. Od razu pomogło.A ja nawet jeżeli czuję się dobrze, to i tak nie mogłabym pracować ze wzgledu na żylaki pipci. Najlepiej jak leżę, a siedzenie i chodzenie mnie tam obciążają i boli.
Ja tez mysle ze bd dobrze. Proby wątrobowe na pewno nie zaszkodza. A bd miala juz obraz calego organizmuA myślisz, że to białko mogło pojawić się tak przejściowo? W przyszłym tygodniu powtórzę badanie moczu i w zależności od wyniku pomyślę o dalszych badaniach. Strasznie mnie to białko martwi![]()
No ale musimy wierzyć że będzie dobrze![]()
Hmm hmmm, a wazelinka lub sudokremikLekarz powiedział, że nic nie poradzi. Trzeba czekać do porodu.
Ja też bym spróbowała z tym sudocremem, u mnie działa cuda przy moich mikro pęknięciach w okolicach sromuHmm hmmm, a wazelinka lub sudokremikja ostatnio miałam wrzód na sromie. Xd.jeszcze mi lekarz to próbował wycisnąć w trakcie badania to prawie kopa zaliczyl. 3 dni smarowania sudokremem i dziad zniknął.