Malinkaa123
Fanka BB :)
Naprawdę Wam współczuję że macie takie problemy z Zusem,zasilkami i wyplatami...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe jak 10 pampersów ma starczyć na 3 dniTo u nas w Koszalinie tak dobrze nie ma. Już dostałam listę co mam przygotować do szpitala.
Oszczędność proszę Pani! 3 noworodki srają w 1 pieluchęCiekawe jak 10 pampersów ma starczyć na 3 dni![]()
Ach, miałam też zjeść gofry to zamówiona gofrownica przyszla uszkodzona. Zamówiłam na dziś kuriera, aby ją zabrał to się dziad nie zjawił...takie szczęście mamZa mną chodzą gofry z buta śmietana już od dawna
Chyba zgarniają kupę szpatułką z tych pieluch i zakładają jeszcze razOszczędność proszę Pani! 3 noworodki srają w 1 pieluchę
Swoją drogą też się nad tym zastanawiałam![]()
Aaaa czyli to ZUS cudujeMam to samo na platformie ZUS PUE. Od momentu przejęcia przez ZUS pustka w składkach.
To ja miałam tak przed ciąża 3 razy dziennie a teraz mam takie zaparcia że ryczeć mi się chce dodatkowo to żelazo co biorę je potęguje.Ja bym zjadła budyń waniliowy ale obawiam się, że mój żołądek nie podoła. Chyba za tłusta rybka dziś była. Byle co zjem i już sranie na żądanie. Szkoda, że przed ciążą tak nie miałam. Może bym się tak nie utuczyła![]()