Trzymaj się! Mam nadzieję,ze życie szybko miło Cię zaskoczy!Dziewczyny ja się totalnie wycofuje znikam na jakiś czas. Nie mam pojęcia czy będę starać się jeszcze. Mąż mnie zawiódł, nie będzie go teraz, więc i ze starań nici. A wątpię, żeby plemniki od soboty dały radę. I wogóle za duże ciśnienie jakoś ostatnio. Muszę się wyciszyć. Może czasami tu zaglądne Wam pokibicowac. Powodzenia!!!!
reklama
Dziewczyny. Ja z szybkim pytaniem. Kupiłam ten Conceive żel- a raczej ten z nową nazwą fertilsafe. Niestety nie ma aplikatora,dam radę strzykawką. Ale nie mam pojęcia ile tego użyć na raz? Któraś może wie? Wiem ze za dużo tez nie jest dobrze bo może wszystko wypłynąć...
maeria
Fanka BB :)
Przytulam. Chwile i emocje są ulotne. Dziś jest tak, jutro może być zupełnie inaczej. Trzymaj się:*Dziewczyny ja się totalnie wycofuje znikam na jakiś czas. Nie mam pojęcia czy będę starać się jeszcze. Mąż mnie zawiódł, nie będzie go teraz, więc i ze starań nici. A wątpię, żeby plemniki od soboty dały radę. I wogóle za duże ciśnienie jakoś ostatnio. Muszę się wyciszyć. Może czasami tu zaglądne Wam pokibicowac. Powodzenia!!!!
maeria
Przeczytaj ulotkę. Tam masz wszystko opisane.Dziewczyny. Ja z szybkim pytaniem. Kupiłam ten Conceive żel- a raczej ten z nową nazwą fertilsafe. Niestety nie ma aplikatora,dam radę strzykawką. Ale nie mam pojęcia ile tego użyć na raz? Któraś może wie? Wiem ze za dużo tez nie jest dobrze bo może wszystko wypłynąć...
MamaWojtusia15
Mnie tak kusi test zrobić [emoji16] ale jeszcze 5 dni do okresu
Różamama
Mnie tak kusi test zrobić [emoji16] ale jeszcze 5 dni do okresu
A czujesz się jakoś inaczej czy tak jak zwykle ? Pytam z ciekawości bo ja to już sobie wymyślam objawy a jak co do czego przyjdzie to wiadomo ...
No właśnie jakby było opisane to bym nie pytała. Ja kupiłam wersję bez aplikatora, jest tylko „nanieść na palec” w wielkim skrócie. Ale nowsze pudełka są z aplikatorem (niestety nie udało mi się takiego kupić) i w nich ulotka mówi o zapełnieniu aplikatora, ale nigdzie nie ma jakiej jest on pojemności- bo szlam już nawet tym tropem. Pomyslalam,ze może któraś z dziewczyn ma na grupie i wie ile „ml” ma ten aplikator.Przeczytaj ulotkę. Tam masz wszystko opisane.
Wytrzymaj z tym testem, a jak już to lepiej beta. Bo ja z własnego doświadczenia Ci powiem,ze to dołujeMnie tak kusi test zrobić [emoji16] ale jeszcze 5 dni do okresu
Daraa_94
Mi też zostało 5dni w sumie nie mam zadnych objawów... Chyba z 2 miesiące nie piłam pepsi a w sobotę i wczoraj nie wyszłam ze sklepu bez niej.. Ale to chyba zaden objaw[emoji2368]Mnie tak kusi test zrobić [emoji16] ale jeszcze 5 dni do okresu
reklama
MamaWojtusia15
Mam czasem uderzenia gorąca i czasem zaboli mnie tak delikatnie brzuch ale przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów dlatego myślę że tym razem znowu lipaA czujesz się jakoś inaczej czy tak jak zwykle ? Pytam z ciekawości bo ja to już sobie wymyślam objawy a jak co do czego przyjdzie to wiadomo ...