Różamama
Fanka BB :)
Rozamama w zasadzie to oba terminy są ok, po w 10 sc może być widać czy zbliża się owulacja a w 17 czy była. Także może zostaw.
Tak masz racje , już nie będę zmieniać [emoji3][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Rozamama w zasadzie to oba terminy są ok, po w 10 sc może być widać czy zbliża się owulacja a w 17 czy była. Także może zostaw.
Przykro miWracam do Was dziewczynyniestety pusty pęcherzyk i doszło do poronienia
także nie wiem czy teraz czekać na @ czy co.. Jutro mam konsultacje ginekologiczne więc się czegoś więcej dowiem
Kurcze sory dziewczyny ze nie zaglądałam tu... W ten dzień co zrobiłam test krwawienie zaczęło się nasilać i brzuch mnie tak bolał że dwie tabletki średnio pomogły wieczorem zazylam trzecią... W sumie do wczoraj miałam obfite krwawienie ze skrzepami a od wczoraj cisza... Czyli okres trwałby 3 dni..? Nie wyglądało mi to na okres... I myślę że test mógł być pozytywny ...@MamaWojtusia15 a jak u Ciebie? Myślę o Tobie i czekam na jakiś znak czy @ się pojawiła(oby nie), czy ta delikatna kreseczka która nam pokazywałaś zaczęła ciemnieć??
Ja po ciąży też mam misz masz w tych sprawach więc zdarza się i tak.Dziewczyny mnie się po ciąży chyba wszystko rozregulowało. Wyszedł mi pozytywny test owu 12 października, kreska testowa była ciemniejsza od kontrolnej. 16 go powtórzyłam tylko z ciekawości i był już negatywny. A 18 go wieczorem dostałam pierwszy okres po porodzie. Jak to możliwe żeby do owulacji doszło 6 dni przed okresem?
W zeszłym miesiącu miał tam samo. Zrobiłam rano test, zajechalam do pracy i dostałam okres.Zrobiłam test ciążowy nic tak nie przyciąga okresu. Normalnie śmiech przez łzy
Kurcze sory dziewczyny ze nie zaglądałam tu... W ten dzień co zrobiłam test krwawienie zaczęło się nasilać i brzuch mnie tak bolał że dwie tabletki średnio pomogły wieczorem zazylam trzecią... W sumie do wczoraj miałam obfite krwawienie ze skrzepami a od wczoraj cisza... Czyli okres trwałby 3 dni..? Nie wyglądało mi to na okres... I myślę że test mógł być pozytywny ...
Ja jeszcze czekam, ból pleców ale piersi mnie nie bolą..W zeszłym miesiącu miał tam samo. Zrobiłam rano test, zajechalam do pracy i dostałam okres.
Ja widzęWidzicie tam cos?