reklama
Karusia18192
Fanka BB :)
Kochana ja też miałam problem z zajściem w pierwszą ciążę, a teraz mam dwójkę przecudownych Łobuziaków, staramy się o trzecie. Także życzę Ci szybkich dwóch kreseczek i tej gromadki dzieci o której marzysz. Uda się, zobaczyszNo ja nie mam ani 1 maluszka. I dalabym wszystko zeby miec chociaz jedno dzieciatko. Oczywiscie zawsze marzylam o 3, ale raczej sie nie uda, skoro o pierwsze jest juz "walka".
PIGUŁECZKA86
Zaangażowana w BB
I długo sie staralas czy może była jakas konkretna przyczynaKochana ja też miałam problem z zajściem w pierwszą ciążę, a teraz mam dwójkę przecudownych Łobuziaków, staramy się o trzecie. Także życzę Ci szybkich dwóch kreseczek i tej gromadki dzieci o której marzysz. Uda się, zobaczysz![]()
Karusia18192
Około roku, teoretycznie było wszystko ok. Wcześniej brałam tabletki antykoncepcyjne. Jak odpuściłam to się udało.I długo sie staralas czy może była jakas konkretna przyczyna
Kotmonika87
A bierzesz leki ? Ja też mam problem.z prolaktyna ale już po 2 tyg mam dużo lepsze wyniki
rażniej jest wiedząc ze nie jest się samemu
Milipiet
DziekujeKochana ja też miałam problem z zajściem w pierwszą ciążę, a teraz mam dwójkę przecudownych Łobuziaków, staramy się o trzecie. Także życzę Ci szybkich dwóch kreseczek i tej gromadki dzieci o której marzysz. Uda się, zobaczysz![]()
Karusia18192
A my razem z TobąDziekujeoszaleje ze szczescia jak sie uda.
Kotmonika87
Ja mam testować 10 listopada
Hej dziewczyny ile naskrobałyście. Ja tymczasem jestem na urlopie czekam na okres.. A raczej wcale nie czekam. Która będzie testować 11 listopada?
Ja się szykuje na 7-8 listopada [emoji3526] kto wie, może się uda [emoji3526] chociaż zastanawiam się czy 6-7 nie zrobić bety [emoji3526]
Ja mam testować 10 listopada![]()
reklama
Klotika
Zaciekawiona BB
Ja 6-7 listopada testuje Kochane oby nam @ już nie przyszła..Ja mam testować 10 listopada![]()