Super! Niech rośnie dalejBeta 23
reklama
Tak serio, jak uda się i test będzie pozytywny to migusiem do lekarza biegnę. Po poronieniu przebytym trzeba dmuchać na zimne....Tak serio to plan mam prostyJak tylko zobaczę drugą krechę, choćby najmniejszy cień to pędzę na betę i progesteron bo mam wrażenie, że jest za niski i stąd niepowodzenia :/
Obie poprzednie ciąże zaczynałam z duphastonem.
martini87
Fanka BB :)
No to pieknie rośnieBeta 23
MonDiet
Aktywna w BB
Witajto prawda, że stres robi swoje. Ja na razie chyba nie spinam się jakoś bardzo ale zobaczymy jak to będzie bliżej terminu @. W zeszłym miesiacu dopatrywałam sie symptomów ciąży i oczywiście, że je u siebie widziałam no ale ciąży brak. Może teraz będę bardziej rozsadna. Czas pokaże
Pókii co jestem świeżo po owulacji. Odkad mam okres po porodzie mnie tak jajnik nie kłuł w okolicach owu jak w tym cyklu. Już zapomniałam jak to jest mieć problem ze zmiana pozycji przez kłucie jajnika
![]()
Trzymam kciuki zeby @ już nie było
annamariam
Słuchajcie organizm kobiety jest tak czujny, że to się w głowie nie mieści. Ja robiłam test kilka dni przed spodziewana @ i był cień cieni. A ja już parę dni wcześniej czułam, że jestem w ciąży. Było jakoś inaczej [emoji6]
Dwa+Trzy
To prawda. Ja też za każdym razem wiedziałam od razu, że to TOSłuchajcie organizm kobiety jest tak czujny, że to się w głowie nie mieści. Ja robiłam test kilka dni przed spodziewana @ i był cień cieni. A ja już parę dni wcześniej czułam, że jestem w ciąży. Było jakoś inaczej [emoji6]
Tylko teraz organizm mnie oszukuje.. Albo właśnie progesteron za niski :/
Karusia18192
Nie, bo i tak przed okresem zawsze jest wyzsza. Spada mi dosłownie na 1-2 godziny przed @Temp. Wierzysz?
Karusia18192
Owulacja koło 21, @ na 4-7 listopadaA kiedy miałaś termin@ i owu?
Karusia18192
Piękne dwie krechyChyba beta zaczyna rosnąc bo kreska coraz bardziej widoczna do mojego M nie dociera jeszcze i sie upiera ze w jajo go robie
A wieczorkiem m0ze bede miala wyniki to sobie sprawdze jaki jest wynik
reklama
młoda1994
@Smerfetka94: pięknie rośnie. Teraz na luzie kochana czekaj i za nie długo do ginekologa. Mam nadzieję że teraz jesteś napewno spokojniejsza.