Bbergamotka
Fanka BB :)
Oczywiscie ze na podstawie USG. Ale wiem ze owu moze sie przesunac (byly tutaj takie przypadki), a wiec i 16 biore pod uwage
A kiedy byłaś na usg ? Którego dnia cyklu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiscie ze na podstawie USG. Ale wiem ze owu moze sie przesunac (byly tutaj takie przypadki), a wiec i 16 biore pod uwage
Nie dodało mi zdjecia do poprzedniego postaZobacz załącznik 1040516
Ja już dzisiaj zaczęłam hahahaha Cierpliwość nie jest moją mocną stroną hahahaNo i super. Bedziesz wczesniej testowac czy czekasz na @ ??
Ambitnie. Ja wlasnie zakupilam swoje. Jutro testy pierwsze ale sceptycznie podchodze. Codziennie coraz bardziej mam skurcze podbrzusza (tak nie bylo). Nie rozumiem swojego organizmuJa już dzisiaj zaczęłam hahahaha Cierpliwość nie jest moją mocną stroną hahaha
Nawet cień widziałam, tylko po rozłożeniu testu na części pierwsze okazało się, że w miejscu kreski testowej ma jakiś plastik i to pewnie on dawał złudzenie.
Ja go nawet nie słuchamAmbitnie. Ja wlasnie zakupilam swoje. Jutro testy pierwsze ale sceptycznie podchodze. Codziennie coraz bardziej mam skurcze podbrzusza (tak nie bylo). Nie rozumiem swojego organizmu
A ja dziewczyny jutro planowo 5:00 rano @. Nie wiem co się dzieje ze mną od 3 dni, mam non stop
biegunkę. Meczy mnie dniami i nocami. Mogłabym pomyśleć,ze to wirus, ale wirus przechodziłam tydzień temu jak mnie synek zaraził. Teraz to już nie wiem... możliwe,ze wirus ustąpił i znowu przyszedł? Bo już 2-3 dni było super samopoczucie,a tu znowu zwijam się w wcAch... chyba nigdy nie wyjdę z tego gó...a
Kto jeszcze czeka na @ w najbliższych dniach? Został tu ktoś nie w ciąży jeszcze?
![]()
Ja tak chyba mam z tym bólem. Taki niby jak na okres, ale nie skurczowy tylko ciągły?Dziewczyny powiedzcie mi czy taki hmm rozchodzacy sie , moze nie bol ale takie uczucie dziwne w dole brzucha to normalny objaw?
I kluje mnie w lewym boku..
Cholera w pierwszej ciazy chyba tak nie mialam
Takie mega delikatne ale denerwująceJa tak chyba mam z tym bólem. Taki niby jak na okres, ale nie skurczowy tylko ciągły?