No dlatego mówię... sikańce mają małą czułość. Test z krwi pewnie działa jak betahcg - od 5. Słuchaj nie mówię,ze to ciąża, ale jest możliwe ze test z krwi wyłapał bardzo wczesny etap, a sikany wyjdzie dopiero za kilka dni. Popatrz na wątek smerfetki- tez jej testy po spodziewanej @ nie wychodziły...Tylko dlaczego test z krwi pokazał cień???
reklama
A jakiej czułości miałaś test sikany?Tylko dlaczego test z krwi pokazał cień???
Jastia
Fanka BB :)
Chyba 25A jakiej czułości miałaś test sikany?
montek.87
Wlasnie!!! Gdybys poszla na bete rowniez moze byc w okolicy 7 jak u Smerfetki.No dlatego mówię... sikańce mają małą czułość. Test z krwi pewnie działa jak betahcg - od 5. Słuchaj nie mówię,ze to ciąża, ale jest możliwe ze test z krwi wyłapał bardzo wczesny etap, a sikany wyjdzie dopiero za kilka dni. Popatrz na wątek smerfetki- tez jej testy po spodziewanej @ nie wychodziły...
No właśnie. Poczekaj do jutra i zrób z porannego moczu taki od 10.Chyba 25
montek.87
To sie nie dziwie ze nie wyszedl. Wczesna faza ciazy przy takim tescie nie wykaze ciazy. Powtorz z czuloscia 10Chyba 25
Kotmonika87
Witam się i ja w niedzielny poranek
Wczoraj starsza skończyła 10 lat zarzyczyla sobie kopca kreta zamiast tortu. Zrobiłam bezglutenowy z czekolada strzelajaca wyszedł fajny.
Dziś 7dpo A ile do testu jak tu wytrzymać...
Obie dziewxzynt chore szczekają jak psy więc niedziela w łóżkach
Miłego dnia
Wczoraj starsza skończyła 10 lat zarzyczyla sobie kopca kreta zamiast tortu. Zrobiłam bezglutenowy z czekolada strzelajaca wyszedł fajny.
Miłego dnia
montek.87
Nie dziwie sie ze zechciala kopca-bardzo dobre ciasto [emoji16] wiem jak ciezko wytrzymac do dnia @ zajmij sobie czyms glowe, bo to pozwala nie myslec [emoji6] ja czekam do soboty...Witam się i ja w niedzielny poranek
Miłego dniaZobacz załącznik 1040818
Kotmonika87
Obie córki ma bezglutenowe więc Mają ograniczone możliwości ale jak się mamie żuci wyzwanie to mama Podola. Zrobiłam naszą wersję kopca biszkopt posmarowany dżemem śliwkowy, banan skropiony mandarynka A w masie strzelajaca milka z zelkami.Nie dziwie sie ze zechciala kopca-bardzo dobre ciasto [emoji16] wiem jak ciezko wytrzymac do dnia @ zajmij sobie czyms glowe, bo to pozwala nie myslec [emoji6] ja czekam do soboty...
Wariacja z 10 swieczkami:-)
reklama
młoda1994
No z tymi grudkami ci nie pomogę bo ja nie miałam albo nie zwracam uwagi. Ale do środy nie daleko i napewno gin powinien odpowiedzieć co to są za grudki i wogule.Tak myślałam [emoji23][emoji23].
Teraz moje myśli skupiają się na tych grudkach na szyjce macicy - masakra jakaś. Nic tylko czekać do środy na wizytę