reklama
Który dc?Nie wytrzymałam. Pojechałam do apteki... Do teraz trzęsą mi się ręce...
Gratulacje!!!Nie wytrzymałam. Pojechałam do apteki... Do teraz trzęsą mi się ręce...
Karusia18192
Fanka BB :)
O widzisz!!! Super, gratulacje!!!Nie wytrzymałam. Pojechałam do apteki... Do teraz trzęsą mi się ręce...
Rano chyba się nie przyjrzałam, bo byłam zaspana. Później zobaczyłam że jest blada kreseczka, ale bardzo cieniutka. Ledwo ją widać. Dzisiaj miałam kłucie lewego jajnika. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Jak zrobię betę to dam znać co wyszło. Już narobiłam sobie nadzieiMi pozytywny test wyszedł 4 dni po terminie okresu
Ostatnia edycja:
Jak to takie jednorazowe to nie ma się co przejmowaćNo takie brazowo/czerwone. Nie sa to skrzepy ale takie malutkie hmm nie wiem jak to właśnie nazwać..resztka po okresie, nie wiem..
Niemampomyslu
Ja byłam w 5 tyg, to był. Chyba 4+5to tylko pęcherzyki były. Dziś jestem w 6+4 i już widziałam i słyszałam serduszka.A kiedy Ty byłaś? Biło już serduszko? Bo ja się boję że zrobię falstart jak przy pierwszej ciąży i potem tylko niepotrzebny stres
Om miałam 19.09, cykle 28dni. 13.10.2019 bhcg była 42.05, 15.10 - 125,70, 19.10- 808,20, 22.10- 2478.00.A czy możesz podać jakie miałaś bety i w którym dc?
W poprzedniej ciąży byłam w 7 tyg.
Karo jakim testem sprawdzałaś ? Pytam z ciekawościNie wytrzymałam. Pojechałam do apteki... Do teraz trzęsą mi się ręce...
Domowe Laboratorium Pink Super Czuły (od 10) Płytkowy.Karo jakim testem sprawdzałaś ? Pytam z ciekawości![]()
reklama
młoda1994
Pewnie hormon musi być wysoki bo masz bardzo ładna druga kreskę na ciążowym i to z wieczornego moczu. Jeszcze raz gratuluję.Nie wiem. Jeszcze nie ochłonęłam... pewnie tak. Pewnie pójdę.