Dziś 29. @ mam co 28. Czyli jeden dzień po terminie.Który dc?
reklama
montek.87
Fanka BB :)
Pamietam jak u mnie stuknal 20 dc. Czekam rowniez na @. Co prawda cale 5 dni i az kusi o zrobienie wczesniej testu.Gratuluję dziewczynki)) tylko się cieszyć
ja dopiero 20 dc więc jeszcze trochę poczekam
Dwa+Trzy
Warto warto haha Mi zostały 4 o czułości 10 i 4 25tkiKochane a ja kolejny dzien walcze z tkliwoscia sutkow. Doszly bole kregoslupa ledzwiowego (zazwyczaj na 1 dzien @), zmeczenie i kilka razowy bol podbrzusza a takze kremowy sluz. Nie badalam szyjki bo ja sie nie znam na tym... Moj naciska na test, ale zostalo 6 a jutro 5dni do @ i nie wiem czy warto sie bawic skoro juz tyle czekam...
montek.87
Ja mam jedna 10-tke a drugi mam ClearBlue (maz dal sie namowic w aptece na "naprawde dobry test")... Staram sie wytrzymac do srody... Jak cos wyjdzie to w piatek skocze na bete. Wczesniej nie ma sensu robic...Warto warto haha Mi zostały 4 o czułości 10 i 4 25tki![]()
MonDiet
Aktywna w BB
GRATULACJENie wytrzymałam. Pojechałam do apteki... Do teraz trzęsą mi się ręce...
Dwa+Trzy
W 1 ciąży 4 dni przed terminem @ wyszedł cieńJa mam jedna 10-tke a drugi mam ClearBlue (maz dal sie namowic w aptece na "naprawde dobry test")... Staram sie wytrzymac do srody... Jak cos wyjdzie to w piatek skocze na bete. Wczesniej nie ma sensu robic...
Poza tym uwielbiam tą adrenalinę
montek.87
Hehehehe [emoji28] zatem namawiasz mnie na test we wtorek [emoji6]W 1 ciąży 4 dni przed terminem @ wyszedł cień
Poza tym uwielbiam tą adrenalinęMąż się ze mnie nabija, że z nudów padnę bez testów jak już w ciążę zajdę
![]()
reklama
Kara85
Zaangażowana w BB
Nie wytrzymałam. Pojechałam do apteki... Do teraz trzęsą mi się ręce...
Piękne 2 kreseczki. Gratuluje [emoji5][emoji322]