młoda1994
Fanka BB :)
Haha już któryś z kolei raz się stresujesz a przychodziło co do czego to beta bardzo pięknie rośnie i nie ma czym się stresować.Zaraz mnie ze.strony wywali tyle razy odswiezam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Haha już któryś z kolei raz się stresujesz a przychodziło co do czego to beta bardzo pięknie rośnie i nie ma czym się stresować.Zaraz mnie ze.strony wywali tyle razy odswiezam![]()
Jak tu sie nie stresowac..chociaz i tak mniej niz kiedyśHaha już któryś z kolei raz się stresujesz a przychodziło co do czego to beta bardzo pięknie rośnie i nie ma czym się stresować.
Trochę Ci się nie dziwię. Ale stres naprawdę ci się tu nie przyda. On może tylko pogorszyć a napewno nie polepszy.Jak tu sie nie stresowac..chociaz i tak mniej niz kiedyś
To akurat prawda...Trochę Ci się nie dziwię. Ale stres naprawdę ci się tu nie przyda. On może tylko pogorszyć a napewno nie polepszy.
Dlatego jutro powtarzamKurde... dla mnie to negatyw. To ze się przebija to pewnie po prostu pasek w tym miejscu jest. Ale z 4 siku się nie liczy.
Próbuję cię uspokoić ale nie chcesz sluchac[emoji6] a i jeszcze jak ci mowie, ze nakopie ci do tyłka to wyskakujesz mi tu z tekstem, że mam pamiętać, że jesteś w ciąży [emoji23]To akurat prawda...
Tak zle i tak niedobrzePróbuję cię uspokoić ale nie chcesz sluchac[emoji6] a i jeszcze jak ci mowie, ze nakopie ci do tyłka to wyskakujesz mi tu z tekstem, że mam pamiętać, że jesteś w ciąży [emoji23]
No to prawda. A cyfry przy twoim nicku 94 to twój rocznik?Tak zle i tak niedobrze [emoji14] ciezka w obsludze
TakNo to prawda. A cyfry przy twoim nicku 94 to twój rocznik?
O to jesteśmy w tym samym wieku.