• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

Pomiedzy 12 a 14 listopada :) Choc raz zdazylo mi sie w tym roku, ze cykl byl bardzo krotki- tzn 24 dni. Wiec teoretycznie nawet jutro moglaby @ nadejsc..

A ile jestes po spoznionej @? Jakiej dlugosci masz cykle i w ktorym dniu robilas bete?
Bete robiłam w dniu miesiączki. Owulacje miałam dokładnie 27 października ale starania były 28 i 29 okres powinnam mieć w piątek bete robiłam wczoraj i ujemna

reklama
Tak jak pisalam wyzej, niekonicznie musisz czuc owulacje...niektore kobiety nigdy w zyciu jej nic czuja.. Ba..a nawet to klucie jajnika, ktore czasami czujemy, nie musi oznaczac, ze owulacja wlasnie sie odbywa. Bez monitoringu mozemy tylko sie domyslac, kiedy owu mogla byc. :-)
Ja np nie czuje wogule owu a jak raz na dłuższy czas bolą mnie jajniki to nawet nie wiąże tego że to może być owu bo ból jajników nie oznacza że to właśnie owu jest.

Bete robiłam w dniu miesiączki. Owulacje miałam dokładnie 27 października ale starania były 28 i 29 okres powinnam mieć w piątek bete robiłam wczoraj i ujemna
Wydaje mi się, że skoro owu był 27 pażdziernika, to okres powinnaś dostac na 14 dni po, czyli dziś...poza tym jajeczko jest zdolne do zapłodnienia tylko przed 12-24 h po owollnieniu, czyli 28 i 29 to już trochu po ptokach...beta zrobiona wczoraj by już wyszła, no chyba, że owulacja była później....

Mam pytanie jeśli moja owulacja była 30-31 ( monitoring potwierdził ze 31 na pewno nie było pęcherzyka), a przytulanie było 28 to szansa jest ?. Cykle przed zawirowaniami nawet w tym roku miałam 30 dniowe a owu Ok 15-16 dnia. Dla mnie jest już dużym sukcesem jest ze sam pękł.

Tak jak pisalam wyzej, niekonicznie musisz czuc owulacje...niektore kobiety nigdy w zyciu jej nic czuja.. Ba..a nawet to klucie jajnika, ktore czasami czujemy, nie musi oznaczac, ze owulacja wlasnie sie odbywa. Bez monitoringu mozemy tylko sie domyslac, kiedy owu mogla byc. :-)
Dzięki. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Ale trochę się stresuję

Witam, w którym cyklu zachodziłyście w ciąże po laparoskopii z elektrokauteryzacją jajników, mam 26 lat i pierwszy cykl mam za sobą nie udało się, teraz staramy się w drugim leczę się od maja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry