Powiedz mi czy 6t1d według apki inokresu? Czy według usg? Bo u mnie w każdej ciazy się to trochę rozni (na usg wychodzi zarodek młodszy o kilka dni). A pytam bo idę do gina akurat 5t6d i tez się zastanawiam co zobaczę.Dzisiaj jest dokładnie 6t1d i było już widać.
reklama
Dorciaaaa88
Fanka BB :)
3majcie sie dziewczyny. Wspolnie walczyny w nastepnym cyklu. (u mnie aktualnie 6dc).Pozdrawiam Was goraco[emoji45]
ElaStyczna
U mnie tez 63majcie sie dziewczyny. Wspolnie walczyny w nastepnym cyklu. (u mnie aktualnie 6dc).Pozdrawiam Was goraco
Dorciaaaa88
Ja mam 31 dniowe cykle a Ty?U mnie tez 6ilu masz dniowe cykle?
Zgadza się wszystko. Moje wyliczenia, wyliczenia aplikacji i usg. Wszystko się pokrywało.Powiedz mi czy 6t1d według apki inokresu? Czy według usg? Bo u mnie w każdej ciazy się to trochę rozni (na usg wychodzi zarodek młodszy o kilka dni). A pytam bo idę do gina akurat 5t6d i tez się zastanawiam co zobaczę.
Ok. DziekujęZgadza się wszystko. Moje wyliczenia, wyliczenia aplikacji i usg. Wszystko się pokrywało.
ElaStyczna
Mnie sie wszystko rozregulowalo od kiedy staramy sie.. zwykle mialam po 25 dni. Ostatni mialam 30 i pozytywne testy ciazowe, ale nie udalo sie jednak. Daje sobie srednia 27 dniJa mam 31 dniowe cykle a Ty?

Dorciaaaa88
Mnie tez sie rozregulowalo od czasu kiedy sie staramy i w sumie ta @ zaczela sie dziwnie od kilkudniowego plamienia a dopiero pozniej sie rozkrecilo. Nigdy tak nie mialam. Czyli w przyszlym miesiacu testujemy w podobnym czasieMnie sie wszystko rozregulowalo od kiedy staramy sie.. zwykle mialam po 25 dni. Ostatni mialam 30 i pozytywne testy ciazowe, ale nie udalo sie jednak. Daje sobie srednia 27 dni![]()
Ostatnia edycja:
ElaStyczna
TakMnie tez sie rozregulowalo od czasu kiedy sie staramy i w sumie ta @ zaczela sie dziwnie od kilkudniowego plamienia a dopiero pozniej sie rozkrecilo. Nigdy tak nie mialam. Czyli w przyszlym miesiacu testujemy w podobnym czasie![]()
reklama
bleucoco
To mnie uspokoiłaś, bo mi się właśnie coraz więcej takiego śluzu robi, a termin @ w czwartekTo jak najbardziej dobry znak [emoji8] ja też czekam na taki śluz [emoji3] miałam tak w pierwszej ciąży dużo biało kremowego śluzu [emoji8]