młoda1994
Fanka BB :)
Ja tak uważam poniewaz dla mnie jest dziwna ta kreska ale fakt widoczna gołym okiem i nie trzeba się przypatrywac.Ja widzę kreskę. Dlaczego uważacie ze nieprawidłowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja tak uważam poniewaz dla mnie jest dziwna ta kreska ale fakt widoczna gołym okiem i nie trzeba się przypatrywac.Ja widzę kreskę. Dlaczego uważacie ze nieprawidłowa?
Jest, widzę [emoji6] kreska jest prawidłowa. Też robiłam te testy i na nich kreska testowa jest zawsze jakby trochę przesunięta.Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam test (mocz popołudniowy) czułość 25
Co myślicie ?
A no chyba że tak. To faktycznie może chodzi o firmę testu że ta kreska wygląda jak by w nieprawidłowym miejscu. [emoji846]Jest, widzę [emoji6] kreska jest prawidłowa. Też robiłam te testy i na nich kreska testowa jest zawsze jakby trochę przesunięta.
Gratuluję.Nie wytrzymałam, zrobiłam test.
Piękna kreskaNie wytrzymałam, zrobiłam test.
Super, gratulacje! Chyba przyszła kolejna fala pozytywówNie wytrzymałam, zrobiłam test.
Gratuluję. Jupi kolejne kreseczkiNie wytrzymałam, zrobiłam test.
Czułość 10, taki najtańszy płytkowy z apteki.Piękna kreskajaka czułość ?
Super[emoji3] kolejny wysyp kreseczek [emoji3]Nie wytrzymałam, zrobiłam test.