reklama
Eda Helena
Fanka BB :)
Dobrą wiadomość dziś dostałam. Albo wyśniłam
ale to chyba przez ten wczorajszy stres właśnie z tym związany; głęboko w podświadomości się to zadomowiło...
Wyśniłam, ze mi pieniążki oddadzą.
Dostałam maila od Openbed. Dziś rano przelali mi połowę i drugą połowę mam dostać przelewem w ciągu 30 najbliższych dni. Po południu zadzwonili i potwierdzili przelew na moje konto, co prawda narazie tylko połowę ale dobre i to.

Dostałam maila od Openbed. Dziś rano przelali mi połowę i drugą połowę mam dostać przelewem w ciągu 30 najbliższych dni. Po południu zadzwonili i potwierdzili przelew na moje konto, co prawda narazie tylko połowę ale dobre i to.
Celia89
Dziś jakiś dzień Matki boskiej pieniężnejDobrą wiadomość dziś dostałam. Albo wyśniłamale to chyba przez ten wczorajszy stres właśnie z tym związany; głęboko w podświadomości się to zadomowiło...
No to sukcesDobrą wiadomość dziś dostałam. Albo wyśniłamale to chyba przez ten wczorajszy stres właśnie z tym związany; głęboko w podświadomości się to zadomowiło...

porcelanowa89
Zaciekawiona BB
Czy Wy tez dziewczyny macie bol w krzyzu? 
zoja81
Ja tylko jak za dlugo siedze w samochodzie lub na krzesle.Czy Wy tez dziewczyny macie bol w krzyzu?![]()
Edit: pomaga na to lezenie
Ostatnia edycja:
zoja81
Na wczorajszej wizycie gin powiedziala, zeby juz nie brac witamin. Pytalam czy na ewentualne skurcze lydek mozna magnez to potwierdzila, ze tak bo chodzi jej o te witaminy dla ciezarnych.
No to ja takich nie bralam - moja pregna plus pod tym wzgledem ma ograniczony sklad
i dopytalam, ze i tak nadal bede ja brac ze wzgledu na tarczyce - ma jod, wit d3 i kwad foliowy - te trzy mam brac bo zalecil endokrynolog. Ilosc zelaza, ktore poza tym pregna posiada nie wzbudzila sprzeciwu.
Hmmm... Czyzbym xle sie witaminizowala podczas ciazy
/Z tym odstawieniem witamin chodzil o to, zeby dziecko nie bylo sztucznie przekarmione. Moja Mala i tak jest duza/
Czy Wam tez gin zalecil przestac brac witaminy?
No to ja takich nie bralam - moja pregna plus pod tym wzgledem ma ograniczony sklad
/Z tym odstawieniem witamin chodzil o to, zeby dziecko nie bylo sztucznie przekarmione. Moja Mala i tak jest duza/
Ostatnia edycja:
reklama
Nie spie od godziny.dla odmiany dzis obudzila mnie zgaga
Na noc pozarlam kilka krowek mlecznych. Pyszne byly![]()
Tez nie śpię heheheNa wczorajszej wizycie gin powiedziala, zeby juz nie brac witamin. Pytalam czy na ewentualne skurcze lydek mozna magnez to potwierdzila, ze tak bo chodzi jej o te witaminy dla ciezarnych.
No to ja takich nie bralam - moja pregna plus pod tym wzgledem ma ograniczony skladi dopytalam, ze i tak nadal bede ja brac ze wzgledu na tarczyce - ma jod, wit d3 i kwad foliowy - te trzy mam brac bo zalecil endokrynolog. Ilosc zelaza, ktore poza tym pregna posiada nie wzbudzila sprzeciwu.
Przyuważ czy na prawym boku sie nie kladziesz. Sprzyja zgadze. Jedź mało. Po.hapsiuku a często. Ja mam.wrzody, nadrzerke, refluks.. wiec zgaga to moje drugie imie hehehehehe
Witaminki tez łykam. Jestem obecnie w terenach gorskich i bez tego ani rusz. Jodu tez ci tu brak. Magnez na skurcze można-max 2 dziennie. Wczoraj to konsultowalam. Bo te moje wielkie stopy nie dają mi spac.
Wyliczyłam wczoraj że synkowi przybywa około 40g dsiennie hehehe zatem w 4kg sie nie zmiescimy [emoji85][emoji85][emoji85]