TakkLiczba w Twoim nicku to Twój rocznik?
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
to do dziela!!!Flesz osłabił druga jest kontrolna. Kreska jest p wiele ciemniejsza od kontrolnej w życiu nie była taka ciemna
madziolina_p
brawooo!U mnie jednak te bóle były na II kreseczki
Zdecydowanie zmieniła bym ginekologa. Mój nie miał nigdy problemu z określeniem, czy jestem przed czy po owulacji. Na usg nie ma problemu z określeniem tego...Laski myślicie że gin na usg może nie byc pewien
czy jestem po owulacji czy przed nią.. ? Bo zaczynam mieć wątpliwości co do kompetencji mojej lekarki u której zresztą byłam 1 raz. Byłam 17 dc i stwierdziła że pęcherzyk ma 16 mm, więc jestem albo przed owulacja albo krótko po niejTo po wyglądzie pęcherzyka nie widać czy już pękł?? Chyba byłby inny obraz na usg, jakieś pęknięcie widoczne czy pofalowana powierzchnia hmm

MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
To jestem od Ciebie tylko rok starsza a jestem w pierwszej w życiu ciąży

MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
A nóż widelec się udaNo ja mam dopiero skończone 25 lat, także mam trochę czasu, ale miałam marzenie zajść w ciążę jeszcze w tym rokujak się nie uda, trudno, co ma być to będzie. Ale pragnienie jest duże, poczułam chyba "powołanie" do macierzyństwa
![]()

A nie rok młodsza?To jestem od Ciebie tylko rok starsza a jestem w pierwszej w życiu ciąży![]()

MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Nowak jak zawsze, mózg na baczność. Oczywiście że młodszaA nie rok młodsza?![]()

ElaStyczna
reklama
Jadwiga1920
Witam się niedzielnie. Gratulacje dla kolejnych II kreseczek. Ja w grudniu nawet nie testetuję. Poddaję się na razie.